Dit is de tweede editie van de seizoenkaartmeter 2017! Elke werkdag vind je omstreeks 17:00 uur een seizoenkaartmeter met actuele stand op de site, Twitter en Facebook van Go Ahead Eagles. Nieuw dit jaar is het videoportret van één of meerdere verlengers bij elke seizoenkaartmeter.

In de video’s vertellen de fans waarom zij Eagles till I die zijn. Vervolgens krijgen ze de kans de speciale Eagles till I die-televisie in te stellen op hun meest memorabele Go Ahead Eagles-moment.

Vandaag is het de beurt aan Angela Rooze. Angela bracht haar jeugd door op letterlijk een steenworp afstand van De Adelaarshorst. Meerdere keren per week hing ze uit haar slaapkamerraam om haar helden te zien trainen. Dan vergaapte ze zich aan spelers als Michels, Schenning en Knippenberg. Nu is de goedlachse Angela naast hartstochtelijk fan ook vrijwilliger in de Fanstore. In de Vetkampstraat doet ze haar verhaal (kijktijd: 2 minuten).

Het was een lekker weekend voor Go Ahead Eagles, zowel op sportief vlak als voor de seizoenkaartmeter! We gingen zowel door de 300- als door de 400 grens. Vlak voor de wedstrijd tegen FC Twente stond de meter nog op 373, maar na de zege surfte menig fan naar www.ga-eagles.nl/ikverleng. Dit brengt de stand van 3 april op:

Morgen verloten we één van de hoofdprijzen van de seizoenkaartmeter! Op de foto met de gehele selectie van Go Ahead Eagles 2017/2018. Hoe gaaf is dat? Verleng vóór morgenmiddag 15:00 uur je seizoenkaart om kans te maken! Klik hier om naar de actiepagina te gaan.