De selectie van Go Ahead Eagles voor het seizoen 2017/2018 krijgt in rap tempo vorm. Sinds de vorige seizoenkaartmeter werden Stefano Beltrame, Maarten de Fockert en Shadrach Eghan vastgelegd. Samen met hun teamgenoten, de staf en natuurlijk jullie gaan zij de strijd om een snelle terugkeer op het hoogste niveau aan.

Nog ruim anderhalve maand en dan begint het Jupiler League-seizoen 2017/2018. Vanaf dag één van de competitie moet Go Ahead Eagles vol aan de bak, met in de eerste zeven duels zeven deelnemers aan de play-offs om promotie-degradatie van vorig seizoen. Maar gelukkig kunnen Maarten de Fockert, Mark Spenkelink, Sonny Stevens, Dennis Hettinga, Joey Groenbast, Xandro Schenk, Lum Rexhepi, Orhan Džepar, Stefano Beltrame, Brem Soumaoro, Joey Suk, Tim Hölscher, Thijs Dekker, Shadrach Eghan, Givan Werkhoven, Pieter Langedijk, Patrick Maneschijn, Henrik Ojamaa, Leon de Kogel en Sam Hendriks nu al rekenen op de support van 5.811 seizoenkaarthouders!

Afgelopen woensdag werd de 5.800e seizoenkaart besteld door mevrouw Gerrits uit Deventer. Haar man en dochter hadden al een seizoenkaart; nu besloot ook zij aan te sluiten!

Tenueactie
Komende week wordt een drukke. Niet alleen begint de voorbereiding en speelt de ploeg van Leon Vlemmings de eerste oefenwedstrijd; ook worden de nieuwe tenues gepresenteerd. Met natuurlijk de koppeling met de tenueactie van dit voorjaar. Het heeft even geduurd (waarvoor excuses), maar vanaf maandag echt meer daarover!

Het devies nu: op naar de 5.900 en daar voorbij! Ben jij één van de volgende seizoenkaarthouders? Dan hebben we in de seizoenkaartmeter van aanstaande dinsdag ook een leuke verrassing voor jou! Klik hier om jezelf te verzekeren van een seizoen vol spanning en sensatie!

Twijfel je nog en wil je het niet van ons, maar van 40 andere supporters horen waarom je erbij moet zijn komend seizoen? Klik dan hier!