Tot de start van de competitie op maandag in plaats van dinsdag: de seizoenkaartmeter! Met in deze update een reminder en een rentree…

Reminder!

Waarschijnlijk staat-ie al bij je in de agenda, maar voor alle zekerheid: over anderhalve week speelt Go Ahead Eagles de laatste oefenwedstrijd tegen Sparta. Het betekent een laatste meetmoment, een goede krachtmeting en het officieuze debuut van de nieuwelingen in De Adelaarshorst. Toegang voor alle seizoenkaarthouders is gratis en niet-seizoenkaarthouders betalen slechts 5 euro.

Ben je dan op vakantie? Dan wensen we je uiteraard een hele fijne vakantie toe en zien we je hopelijk op 17 augustus tijdens de seizoensopening!

Fan Voordeel

Goed nieuws voor alle seizoenkaarthouders! De vouchers van Thermen Bussloo keren terug in het Fan Voordeel-bulletin. Het was eigenlijk bedoeld als een unieke kennismakingsactie van de debuterende hoofdsponsor: alle ruim 6.000 seizoenkaarthouders uitnodigen in Bussloo én Soesterberg. Maar het werd zo’n succes en de reacties waren zo positief, dat Thermen Bussloo heeft besloten ook dit jaar alle seizoenkaarthouders een gratis saunabezoek aan te bieden. Een geweldige geste van onze hoofdsponsor!

Al hopen we dat de saunabezoeken niet meer ingezet hoeven te worden om de sportieve stress te verminderen…

De stand

Eind deze week en begin volgende week vallen de seizoenkaarten op de deurmat bij dit aantal supporters: