Soms kan elke seconde een eeuwigheid duren. Zoals woensdagavond in Rotterdam. Door een laat doelpunt van Bas Kuipers boekte Go Ahead Eagles een 0-1 zege op Excelsior, waarna het lange wachten op de uitslag van De Graafschap – Helmond Sport kon beginnen… Inmiddels weten we in welke competitie we volgend seizoen spelen: de Eredivisie!

Dat de promotie naar het hoogste Nederlandse voetbalpodium de afgelopen dagen tot een enorme run op seizoenkaarten heeft geleid, zal voor niemand als een verrassing komen. De meest actuele seizoenkaartstand vind je onderaan dit bericht, maar we kunnen alvast verklappen dat we het bordje ‘Sold out’ al voorzichtig aan het afstoffen zijn…

Alleen verlengen nog mogelijk

Heb je je seizoenkaart nog niet verlengd? Jouw plaats blijft gereserveerd tot en met 31 mei (23:59 uur). Als je wilt verlengen, klik dan op deze link, log in en jouw seizoenkaart staat daar voor je klaar om te verlengen.

Alle niet-gereserveerde seizoenkaarten zijn inmiddels allemaal verkocht!. In de week van 1 tot en met 7 juni worden alle verplaatsingsverzoeken in behandeling genomen en krijgen desbetreffende seizoenkaarthouders te horen of hun verplaatsingsverzoek gehonoreerd kan worden. Vanaf 8 juni gaan de eventuele vrijgekomen seizoenkaartplaatsen in de verkoop.

Tekst gaat verder onder visual.


(Visual: Brand Specials)

Stem Sam en Jay naar goud!

Krijgt het zilveren seizoen van Go Ahead Eagles nog een gouden staartje voor Jay Gorter en Sam Beukema? Als winnaars van een Bronzen Kampioensschild dingen de keeper en centrale verdediger van Go Ahead Eagles mee naar het Gouden Kampioensschild in de categorieën ‘Beste Keeper van het Jaar’ en ‘Beste Speler van het Jaar’.

Als je in één seizoen maar liefst 25 keer een clean sheet neerzet in 37 competitiewedstrijden, dan ben je dé Beste Keeper van het Jaar. Ben je het hiermee eens? Stem dan op Jay en bezorg hem het Gouden Kampioensschild! En dan Sam Beukema. Als eerste verdediger ooit won hij dit seizoen een Bronzen Kampioensschild als Beste Speler van de Periode. Vind jij dat hij ook het Gouden Kampioensschild verdient? Stem dan op Sam in zijn jacht op goud!

Help Jay en Sam om een persoonlijke kroon op een fantastisch seizoen 2020/2021 te zetten door via deze link je stem uit te brengen. Stemmen kan tot uiterlijk zondag 16 mei (12:00 uur).

Tekst gaat verder onder foto.


(Foto: Erik Pasman)

Gepromoveerd in het paars

Het paarse shirt waarin Go Ahead Eagles volgend seizoen zijn uitwedstrijden speelt – en afgelopen woensdag promotie afdwong! – is sinds afgelopen woensdag in de voorverkoop te bestellen. Voor supporters die hun seizoenkaart hebben verlengd/besteld én gebruik willen maken van hun 50% korting op een wedstrijdshirt 2021/2022, verloopt de verkoop via ons ticketingsysteem. Supporters die hun seizoenkaart (nog) niet hebben verlengd/besteld, kunnen het paarse uitshirt bestellen via de webshop.

Benieuwd hoe het nieuwe uittenue – dat in samenwerking met Stanno tot stand is gekomen – er in detail uitziet? Klik dan op deze link.

Tekst gaat verder onder visual.


(Visual: Brand Specials)

De stand!

Het was natuurlijk te verwachten: vanaf het moment dat Go Ahead Eagles afgelopen woensdag promotie naar de Eredivisie afdwong, ging de seizoenkaartmeter in een steile lijn omhoog. Ten opzichte van vorige week donderdag – toen we al op een fantastisch aantal van 5.024 stonden, zijn er meer dan 1.400 seizoenkaarthouders bijgekomen. In het aankomende Eredivisie-seizoen zijn dus al zeker 6.467 seizoenkaarthouders Home Again in De Adelaarshorst! Het ‘voorgenieten’ richting een nieuw seizoen is begonnen!