In alle rust zijn spelers en staf van Go Ahead Eagles momenteel aan het nagenieten van een fantastische ontknoping van het seizoen. Met een naderende voetbaljaargang in de Eredivisie als aantrekkelijke stip aan de horizon. Ondertussen stijgt het aantal seizoenkaarthouders voor Eredivisie-seizoen 2021/2022 nog altijd met de dag.

Het gaat hierbij louter om seizoenkaarthouders die hun gereserveerde seizoenkaartplaats verlengen, aangezien het aantal niet-gereserveerde seizoenkaarten inmiddels al twee weken uitverkocht is. De huidige tussenstand van de seizoenkaartmeter vind je onderaan dit bericht.

Deadline Day nadert

Heb jij je seizoenkaart al verlengd? Het is nu echt aftellen geblazen, want op maandag 31 mei (23:59 uur) verstrijkt namelijk de termijn waarop je als seizoenkaarthouder je seizoenkaart kunt verlengen. Klik op deze link, log in en jouw seizoenkaart staat daar voor je klaar om te verlengen.

Van 1 tot en met 7 juni worden alle verplaatsingsverzoeken in behandeling genomen en krijgen desbetreffende seizoenkaarthouders te horen of hun verplaatsingsverzoek gehonoreerd kan worden. Vanaf 8 juni gaan de eventuele vrijgekomen seizoenkaartplaatsen in de verkoop.

Tekst gaat verder onder visual

(Visual: Brand Specials)

Home of Eus (afl. 4): Belangrijkste man

In de vierde aflevering van Home of Eus steekt Özcan Akyol zijn licht op bij verschillende clubmensen. De achterstand op nummer twee De Graafschap bedraagt vier punten en de grote vraag is: wat als het onmogelijke toch mogelijk wordt?

Bas Kuipers reageert in Home of Eus op zijn contractverlenging. De linksback heeft voor twee extra seizoenen bijgetekend tot medio 2024.

Tekst gaat verder onder video.


(Video: Rocketboys)

De stand!

Ook onze vier meest recente aanwinsten – Isac Lidberg, Ragnar Oratmangoen, Philippe Rommens en Joris Kramer – kunnen niet wachten om met Go Ahead Eagles in de Eredivisie uit te komen. Toegejuicht en naar voren gestuwd door duizenden seizoenkaarthouders die staan te popelen om hun ‘rentree’ in De Adelaarshorst te maken. De teller van de seizoenkaartmeter tikt door en staat inmiddels op 6.905!