Records zijn er om aangescherpt te worden. Ondanks dat de eerste balomwentelingen van seizoen 2019/2020 nog moeten plaatsvinden, is er in deze ‘voetballuwe’ periode een oud clubrecord gesneuveld. Nooit eerder wist Go Ahead Eagles zich in de Eerste Divisie namelijk door zoveel seizoenkaarthouders gesteund als aankomend seizoen!

Mijlpaalprijzen

Voordat we het record onderaan dit bericht bekendmaken, zijn er eerst twee klassieke seizoenkaartmeterprijzen te verdelen vanwege de mijlpalen die vorige week werden bereikt: op de foto met de hele selectie van het seizoen 2019/2020 én het Verjaardagsarrangement!

De gelukkige seizoenkaarthouder die op de foto mag met de eerste selectie van Go Ahead Eagles is…(tromgeroffel)… Heidi Zwakenberg uit Deventer! Gefeliciteerd met deze mooie prijs, Heidi! We nemen nog nader contact met je op voor de dag, plaats en tijd waarop we je vereeuwigen met onze eerste selectie.

En wie gaat er met het exclusieve verjaardagsarrangement aan de haal? Dat is…(wederom tromgeroffel)… Sebastiaan Eijkelenkamp uit Olst! Ook jij van harte gefeliciteerd, Sebastiaan! Over de exacte invulling van jouw verjaardagsarrangement wordt nog contact met je opgenomen.

Uniek match worn shirt winnen?

Tijdens de Play-Offs speelde Go Ahead Eagles alle wedstrijden met speciale shirts, waarbij ‘Thermen Berendonck’ op de borst stond en de tekst ‘Play-Offs ‘18/’19’ onder het logo. Dit ter viering van de feestelijke opening van Thermen Berendonck, kort voor de start van de Play-Offs. Thermen Bussloo, dat zich onlangs voor nóg een jaar als hoofdsponsor aan Go Ahead Eagles verbond, schenkt deze match worn shirts van de onvergetelijke Play-Offs nu aan de seizoenkaarthouders door middel van loting.

Tekst gaat verder onder foto.

Jaroslav Navrátil in het unieke wedstrijdshirt van de Play-Offs met Thermen Berendonck op de borst. (Foto: Erik Pasman)

De unieke wedstrijdshirts worden verloot onder alle supporters die vóór maandag 17 juni een seizoenkaart hebben verlengd/besteld. Iedereen die tussen 1 april en 16 juni zijn/haar seizoenkaart heeft verlengd/besteld, maakt dus kans op het winnen van een shirt! De verloting vindt plaats op maandag 17 juni.

Per 25 seizoenkaarthouders die er tussen 5 juni (toen de seizoenkaartmeter op 6.169 stond) en 17 juni bijkomen, wordt een shirt verloot. Dus komen er 250 seizoenkaarthouders bij, dan worden er tien shirts verloot. Met een maximum van 15. Oftewel: hoe meer van jouw twijfelende familieleden, vrienden en kennissen alsnog besluiten om een seizoenkaart van Go Ahead Eagles te nemen, hoe meer kans jij (en ook zij, uiteraard) maakt op zo’n fantastisch shirt.

Recordstand!

Tot slot… de tussenstand van de seizoenkaartmeter! En, zoals gezegd, dit is een recordstand! Nooit eerder in de clubgeschiedenis verkocht Go Ahead Eagles in de Eerste Divisie meer dan 6.240 seizoenkaarten. Tot vandaag, dus! Momenteel staat de tussenstand voor seizoen 2019/2020 namelijk al op… 6.307 seizoenkaarthouders!

Tekst gaat verder onder afbeelding.


 
Een geweldig aantal, dat al aardig dicht in de buurt komt van het absolute clubrecord voor deze eeuw, dat stamt uit Eredivisie-seizoen 2016/2017. Destijds hadden we 7.025 seizoenkaarthouders, wat tevens het maximale aantal seizoenkaarten is dat verkocht kan worden voor de publiekstribunes van De Adelaarshorst.

Iedereen die vandaag, morgen of overmorgen zijn/haar seizoenkaart verlengt/bestelt, weet één ding zeker: elke aangeschafte seizoenkaart zorgt ervoor dat het clubrecord in de Eerste Divisie nóg verder wordt aangescherpt. En dat elf dagen voordat de eerste training van seizoen 2019/2020 plaatsvindt! Fantastisch!