Trainen zonder beperkingen. Het spelen van oefenwedstrijden. Een duel bezoeken in De Adelaarshorst. Wanneer deze activiteiten weer zijn toegestaan, blijft vooralsnog gissen. Wellicht dat we vanavond iets meer te horen krijgen over de data én de voorwaarden waarop een en ander weer in meer of mindere mate mogelijk is.

Het Outbreak Management Team (OMT) heeft inmiddels nieuwe adviezen uitgebracht aan de Nederlandse regering over mogelijke versoepelingen van een aantal geldende coronamaatregelen. Vanavond maakt premier Mark Rutte bekend welke adviezen van het OMT er worden overgenomen en of er ook versoepelingen komen voor de evenementensector in het algemeen en de sector betaald voetbal in het bijzonder. We’ll keep our fingers crossed!

Winnaar Vaderdagcadeau

Afgelopen zondag (Vaderdag) deed Jeroen Veldmate op Instagram, Facebook en Twitter een oproep om de leukste Eagles-vaders te taggen. Alle genomineerde vaders maakten kans op een uniek Match Worn Shirt. Mits ze hun seizoenkaart voor seizoen 2020/2021 hadden verlengd / besteld, uiteraard!

Inmiddels heeft de loting plaatsgevonden. De winnaar is… Martin Bolink! Gefeliciteerd, Martin! Zoals je op onderstaande foto kunt zien, heeft onze algemeen directeur Jan Willem van Dop je shirt alvast over je eigen vaste stoel op de Hoofdtribune gehangen.


(Foto: Erik Pasman)

Deadline Day

Over vaste plaats in het stadion gesproken: heb jij je eigen plek in De Adelaarshorst inmiddels al veilig gesteld door je seizoenkaart te verlengen? Aanstaande dinsdag (30 juni) is het Deadline Day en vanaf 1 juli worden alle niet verlengde plaatsen vrijgegeven, waardoor ook andere supporters een seizoenkaart kunnen kopen voor de vrijgekomen plekken in het stadion.

Symbolisch aandenken

Er is nóg een reden om uiterlijk 30 juni je seizoenkaart te verlengen / bestellen. Alle supporters die vóór 1 juli 2020 hun seizoenkaart aanschaffen (of dit al hebben gedaan), ontvangen een symbolisch aandenken van Go Ahead Eagles. Als welgemeend bedankje voor de onvoorwaardelijke steun die zij – ook in de huidige moeilijke periode – tonen door nu al hun seizoenkaart te verlengen / bestellen.

De stand!

Zoals eerder in dit bericht aangegeven, hebben we als club nog altijd te maken met de nodige onzekerheden. Wanneer kunnen we weer trainen zonder beperkingen? Wanneer kunnen we weer oefenwedstrijden spelen? En wanneer zijn onze supporters weer welkom in De Adelaarshorst? Het zijn onzekerheden die maar liefst 4.535 supporters er niet van hebben weerhouden om hun seizoenkaart gewoon te verlengen / bestellen. Een fantastisch aantal en geweldige steun voor de club!

Het betekent ook dat de volgende mijlpaal van 5.000 seizoenkaarthouders langzaamaan in zicht begint te komen. En wie mijlpaal zegt, zegt mijlpaalprijs. Een exclusief VIP-arrangement is de mooie prijs die wordt uitgereikt bij het bereiken van 5.000 seizoenkaarthouders. Wil je kans maken op deze en volgende mijlpaalprijzen? Verleng / bestel dan hier (en het liefst vóór 1 juli 2020) hier je seizoenkaart.

We Are The Eagles!