Eerste Selectie

Selectiefoto in pak siert ontvangsthal Adelaarshorst

Ook dit seizoen is Piet Zoomers de official kleding supplier van Go Ahead Eagles. 25 jaar geleden was Piet Zoomers de eerste shirtsponsor van de club. Sinds 2013 is het merk weer aan Go Ahead Eagles verbonden als official kleding supplier.

“Piet Zoomers is een dynamisch bedrijf met een passie voor sport. De kledingsponsoring van Go Ahead Eagles is voor ons een ideale combinatie van het versterken van onze regionale positie in Oost-Nederland en het vergroten van de landelijke merkuitstraling”, zo motiveert directeur en eigenaar Richard van Roon van Piet Zoomers de keuze om de samenwerking met de Deventer club voort te zetten.

Trots poseerden de spelers van Go Ahead Eagles onlangs in hun clubkostuums van Piet Zoomers voor een selectiefoto. Deze hangt sinds afgelopen vrijdag prominent in de ontvangsthal van de Adelaarshorst.

Het kledingmodebedrijf Piet Zoomers is al een kwart eeuw met voetbal verbonden. 23 jaar lang verzorgde het de exclusieve representatiekleding voor de Koninklijke Nederlandse Voetbal Bond en de spelers en staf van het Nederlands Elftal.

Eerder dit jaar verlengde Go Ahead Eagles al de contracten met Drukwerkdeal.nl (hoofd- en shirtsponsor), Hartholt Olie (mouwsponsor), Grolsch (biersponsor) en Rabobank (naamgever Top Business Lounge) en heette de club 123Wonen (rugsponsor), Wemessage (broeksponsor) en Van Wijnen (naamgever business lounge) welkom als nieuwe partners.

H01G3490

Terug naar overzicht