Nieuws Algemeen

Smaakvolle aftrap van nieuw Business-seizoen

Na een voorbereiding van zes weken gaat voor Go Ahead Eagles vandaag de bal weer in competitieverband rollen. In Alkmaar is AZ de eerste tegenstander van Eredivisiejaargang 2023/2024. Onlangs vond de aftrap van Business-seizoen 2023/2024 al plaats met de jaarlijkse ontbijtsessie bij Thermen Bussloo, waar wederom een groot aantal Business Partners van Go Ahead Eagles bij aanwezig was.

De zakelijke profielschets van de club door algemeen directeur Jan Willem van Dop. De sportieve visie van hoofdtrainer René Hake. De belangrijke rol die sociaal-maatschappelijke initiatieven bij Go Ahead Eagles innemen. De presentatie van de nieuwe spelers van de eerste selectie. Het kwam allemaal voorbij tijdens de traditionele seizoenstart voor Business Partners.

Wie van de nieuwe spelers tijdens de eerste uitwedstrijd tegen AZ zijn opwachting zal maken, weten we vanmiddag. Wat we sowieso al wél weten, is dat hoofdsponsor Betnation het gehele seizoen verzekerd is van een ‘basisplaats’ op het shirt van Go Ahead Eagles. ValidSign en DGS hebben daarnaast een vaste positie op de rug van het wedstrijdshirt, terwijl LoooX een basisplek heeft op de linkermouw. Hamer Installatietechniek B.V. (uitwedstrijden) en ContrAll (thuisduels) zijn te vinden op de rechtermouw, terwijl de namen van de Vierhouten Groep en Loodgietersbedrijf M. Kramer als broeksponsors het Eagles-tenue compleet maken.

Uiteraard hopen we dat ook het derde Eredivisieseizoen op rij goed zal smaken voor onze Business Partners. Om te beginnen met het ‘openingsgerecht’ in Alkmaar, waarna op zaterdag 19 augustus de eerste thuiswedstrijd tegen FC Volendam in een uitverkochte Adelaarshorst op het menu staat. Gevolgd door nog veel meer wedstrijden en business events die van (Business-)seizoen 2023/2024 zowel een sportief als zakelijk succes moeten maken.

Fotografie: Ton Otten

Terug naar overzicht