Nieuws Algemeen

Snelle geeft op 17 juni concert ‘Thuis’ in De Adelaarshorst

Na vele succesvolle clubshows, theatershows en festivalshows is het voor Snelle tijd om zijn grootste ‘feestje’ tot nu toe te bouwen: een eigen concert geven in een voetbalstadion. En wat is er nou mooier dan dit te doen op een plek die de singer-songrapper nauw aan het hart ligt, namelijk zijn eigen thuisstad? Daarom geeft hij op 17 juni in De Adelaarshorst met ‘Thuis’ zijn grootste concert tot nu toe!

Een primeur, want nooit eerder is er een concert gegeven op deze plek. ‘Thuis’ is hét huisfeestje van Snelle zoals hij die zelf zou geven, waar hij zijn eigen muziek ten gehore brengt, maar ook het podium geeft aan gastoptredens van artiesten die hij gaaf vindt. “Ik ben zo ongelooflijk blij en trots”, vertelt Snelle. “Ik heb lang nagedacht over wat een gave stap zou zijn en dit leek lang onhaalbaar. Ik wilde echt iets anders doen dan de rest en ik weet nog dat ik in de auto zat te schreeuwen van blijdschap  toen ik hoorde dat de vergunning rond was. Ik ben trots op de plek waar ik vandaan kom. Deze regio is de plek waar ik vroeger eindeloos in het schuurtje van mijn moeder liedjes schreef en waar ik voor het eerst een show gaf in het Burgerweeshuis. Dit is tevens de plek waar mijn vader vroeger in De Adelaarshorst speelde als keeper van Go Ahead Eagles. Nu mag ik op deze iconische plek mijn ding doen zoals hij vroeger zijn ding deed. Ik kan niet wachten om even naar hem te knipogen als we daar straks op het podium staan. Dit is een sprong in het diepe, maar ik hoop en ga er stiekem een beetje vanuit dat we straks met 15.000 man staan te springen. Geloof me, dit wordt echt een feestje. Ik ben trots op thuis.”

Snelle is momenteel vooral in zijn studio te vinden, waar hij veel muziek schrijft. Daarnaast ligt er een aantal nummers op de plank die hij naast oude hits ten gehore zal brengen tijdens het concert. Volgens Snelle moet ‘Thuis’ één groot feest worden waar iedereen zich – hoe kan het ook anders – thuis voelt. Samen met de gastartiesten bouwt hij zijn grootste ‘huisfeestje’ ooit.

Registreren voor de ticketverkoop (die op dinsdag 14 februari start) kan via deze link.

Terug naar overzicht