Nieuws Algemeen

Softwarebedrijf MSML drie jaar langer aan Go Ahead Eagles verbonden

Als MSML de ramen op de bovenste etage van het kantoor op de Leeuwenbrug opent, kan het gejuich in De Adelaarshorst letterlijk worden gehoord. Go Ahead Eagles en MSML zitten bij elkaar ‘om de hoek’, wat er mede aan heeft bijgedragen dat de onderlinge samenwerking tussen club en softwarebedrijf de afgelopen drie jaar bijzonder intensief en prettig is verlopen. Niet voor niets hebben Go Ahead Eagles en MSML besloten om het onderlinge partnership met een periode van dezelfde tijdsduur te verlengen; klaar voor drie nieuwe jaren van Deventer samenwerking om trots op te zijn!

“We trapten in 2019 de samenwerking af met de Go Ahead Eagles Fan App”, zegt MSML-directeur Marcel Letink. “Samen met Go Ahead Eagles ontwikkelden we een sterk mobiel platform waar de supporters alle informatie en het laatste nieuws over de club en de spelers kunnen vinden. De daaropvolgende jaren werkten we aan de ontwikkeling van dit platform en onderzochten we de mogelijkheden om Go Ahead Eagles naar een hoger plan te tillen op het gebied van IT. Zowel op (data)kwaliteit als op duurzaamheid. Met de verlenging van ons contract gaan we een nieuwe periode in!”

Één centraal platform

De aankomende drie jaar mag MSML zichzelf opnieuw technische partner van Go Ahead Eagles noemen. “Zowel adviserend als uitvoerend”, zegt Barry ter Braak (sales specialist bij MSML). “Naast de dingen blijven doen die we al deden, willen we er de aankomende periode voor zorgen dat de club op het gebied van IT in de top van de Eredivisie meedraait. Want de Eredivisie is het niveau waarop we thuishoren, al zeggen we het zelf. Ons doel is één platform te ontwikkelen waar supporters voor informatie terecht kunnen, tickets en merchandise kunnen kopen en live de wedstrijden en het laatste nieuws over Go Ahead Eagles kunnen volgen. Alles op één centrale plek, om de supporters nog beter van dienst te zijn.”

Fijne samenwerking

Letink en Ter Braak vinden Go Ahead Eagles een mooie partner om mee samen te werken. “Niet alleen omdat de samenwerking natuurlijk en soepel verloopt, maar ook omdat wij ons graag verbinden met partijen uit de regio Deventer en sportieve instellingen. We zijn er dan ook trots op zodra we bij thuiswedstrijden van Go Ahead Eagles ons MSML-logo op de LED-boarding van het stadion voorbij zien komen. En voor we het vergeten: om deze fijne samenwerking extra kracht bij te zetten, zijn we morgen wedstrijdsponsor tijdens de wedstrijd tegen Sparta Rotterdam. Alleen dat al is een reden om even naar De Adelaarshorst te komen en te genieten van de onwijs leuke sfeer!”

Terug naar overzicht