Nieuws Maatschappelijk

Spelers Playing for Success spelen uit!

Is er even geen plek in het stadion vanwege het bezoek van Feyenoord voor de beker, dan spelen de spelers van Playing for Success gewoon een uitwedstrijd! Ook voor deze nieuwe spelersgroep is het altijd weer spannend wat hen te wachten staat. De uitwedstrijd werd gespeeld in het Dr. Fadrhonc-stadion bij speeltuin De Driehoek.

 

IMG 4754

 

De uitwedstrijd is een soort sportdag waarbij alle onderdelen gericht zijn op voetbal. Meestal draait een wedstrijd om het winnen, maar dat is bij Playing for Success niet altijd het geval. Niet het team dat de meeste punten weet te scoren gaat er met de hoofdprijs vandoor, maar het team dat het beste weet samen te werken! De teams zijn vernoemd naar de echte profs van GA Eagles, zoals Bart Vriends. Elke speler binnen het team heeft een taak. De één is aanvoerder en heeft als taak ervoor te zorgen dat zijn of haar team iedere keer op tijd bij het volgende onderdeel is en moet ervoor zorgen dat iedere speler zich netjes gedraagt. De ander is bijvoorbeeld materiaalman en zorgt ervoor dat de scorecard en de ballen meekomen naar de volgende onderdelen. Die onderdelen worden geleverd door uitblinkendoejzo.nl.

 

Playing for Success draait de komende acht weken naschools en zodra de spelers uit school naar De Adelaarshorst komen, trekken zij hun eigen, met naam bedrukte, Go Ahead Eagles trainingspak aan! Dit trainingspak kunnen zij de komende weken verdienen door goed hun best te doen tijdens de wedstrijden, waarbij vooral samenwerking centraal staat. Met eenmaal het trainingspak aan vertrekken de spelers, met coach en assistent-trainers, richting speeltuin De Driehoek. Hier staat een perfect verzorgde gezonde lunch klaar, om hierna te kunnen knallen tijdens de wedstrijd!

 

IMG 4753

Terug naar overzicht