Nieuws Algemeen

State of Football komt thuis in Home of Football

Fan merchandise op absoluut topniveau. Dat is waar State of Football voor staat. Vanaf 1 juli 2022 slaan Go Ahead Eagles en de Deventer onderneming de handen ineen voor een partnership voor de komende drie seizoenen.

De samenwerking tussen State of Football en Champions League-winnaar Real Madrid loopt al een tijdje. Daarnaast mag het bedrijf ook Europese topclubs als Manchester City, FC Barcelona, Paris Saint-Germain en AC Milan tot zijn klantenkring rekenen. Dé missing link was echter Go Ahead Eagles. Want een Deventer onderneming die de naam State of Football draagt, mag in het Home of Football natuurlijk niet ontbreken. Als goede buren kon een samenwerking niet langer uitblijven. Vanaf 1 juli 2022 is State of Football dan ook de Fan Merchandise Partner van Go Ahead Eagles.

“Nieuwe clubs toevoegen aan ons groeiende portfolio geeft telkens weer een enorme kick”, zegt Ted Bakker, commercieel manager van State of Football. “Go Ahead Eagles is daarin de overtreffende trap. Om onze eigen club en supporters aan te mogen kleden met fan merchandise, vervult ons met grote trots. We gaan dan ook all-in; sterke designs en topkwaliteit voor een betaalbare prijs.”

State Of Football (2)

De fan merchandise zal on- en offline beschikbaar zijn in de webshop en Fanstore van Go Ahead Eagles. “We hebben in het designproces intensief contact gehad met de club, maar ook een afvaardiging van de supporters”, vervolgt Bakker. “Het evalueren van de collecties is een belangrijk onderdeel van ons werk. Binnen de mogelijkheden van onze producties nemen we altijd suggesties en tips mee van de supporters. Voor, tijdens of na de wedstrijd mogen ze me altijd aan de mouw trekken om er eens over te praten. We kunnen bij State of Football niet wachten om de collectie te laten zien. We vragen nog even geduld, onze fabrikanten zijn druk in de weer met de productie.” De nieuwe collectie is vanaf vrijdag 24 juni als pre-order te bestellen in de webshop van Go Ahead Eagles. Vanaf vrijdag 29 juli – de dag waarop in De Adelaarshorst de oefenwedstrijd tussen Go Ahead Eagles en OFI Kreta wordt gespeeld – hangt de nieuwe kledingcollectie ook in de Fanstore. Ook tijdens de Open Dag van zondag 31 juli is de Fanstore geopend om de nieuwe Eagles-kleding aan te schaffen.

State Of Football (3)
Terug naar overzicht