Eerste Selectie

SV Meppen tweede Duitse oefentegenstander voor Go Ahead Eagles

Aankomend weekeinde ligt de Eredivisie stil vanwege de naderende interlandperiode. Wel staat er aanstaande donderdag voor Go Ahead Eagles een oefenwedstrijd op het programma. In Duitsland fungeert SV Meppen als sparringpartner; de aftrap van het duel is om 14:30 uur.

SV Meppen is actief in de 3.Liga van Duitsland, waarin het momenteel met 24 punten uit 15 competitiewedstrijden een derde plaats inneemt. De Duitse club is de vierde internationale tegenstander waartegen het team van Kees van Wonderen dit seizoen oefent. In de voorbereiding op voetbaljaargang 2021/2022 speelde Go Ahead Eagles in Belgiƫ tegen KMSK Deinze (0-2 zege). Begin september won Go Ahead Eagles in Duitsland eveneens met 0-2 van VfL Bochum, terwijl de oefenwedstrijd tegen Lommel SK in De Adelaarshorst begin oktober in een 2-2 gelijkspel eindigde.

De ontwikkelingen bij SV Meppen – Go Ahead Eagles zijn donderdag te volgen via het Twitter-account van Go Ahead Eagles. RTV Oost is bij het duel aanwezig voor een samenvatting van de wedstrijd.

Germany: Vfl Bochum Vs Go Ahead Eagles
(Fotografie: Erik Pasman)

Terug naar overzicht