Met grote regelmaat nodigt stadionspeaker Rob de Jong dit seizoen een supporter uit om voorafgaand aan een duel van Go Ahead Eagles een kijkje te komen nemen in de radiokamer van De Adelaarshorst. Afgelopen vrijdag was het voor en tijdens de warming-up van Go Ahead Eagles – Helmond Sport de beurt aan Harrie van der Meij.

Harrie is 74 jaar en al meer dan 60 jaar een trouwe fan van Go Ahead Eagles. Tegenwoordig bekijkt de inwoner van Lochem (die oorspronkelijk uit Deventer afkomstig is) de wedstrijden van zijn club vanaf vak 3 op de hoofdtribune.

Naast een vaste bezoeker van alle thuiswedstrijden is Harrie ook een fervent liefhebber van symfonische rock. De favoriete muzieknummers die Rob voor zijn radiokamergast door de geluidsinstallatie van De Adelaarshorst liet klinken, waren Seasons End van Marillion, I’ll take care of you van Joe Bonamassa & Beth Hart en Beach Scene van Tangerine Dream.


(Foto: Henny Meyerink)

Harrie maakte afgelopen vrijdag overigens niet alleen zijn opwachting in de radiokamer. Voorafgaand aan Go Ahead Eagles – Helmond Sport gaf hij ook een interview voor de rubriek ‘Vaktaal’. Het verhaal van Harrie is aanstaande vrijdag tijdens het thuisduel tegen FC Den Bosch te lezen in programmabulletin Matchday.

Wil je ook een keer langskomen in de radiokamer en je favoriete muziek in De Adelaarshorst horen voorafgaand aan een thuisduel van Go Ahead Eagles? Of je verhaal doen in de rubriek ‘Vaktaal’ van programmabulletin Matchday? Mail dan je naam en contactgegevens naar pers@ga-eagles.nl.