Met nog enkele uren te gaan tot de aftrap van Helmond Sport – Go Ahead Eagles, is voetbal vanavond uiteraard weer gespreksonderwerp nummer één onder de Eagles-supporters. Dat het binnen de club echter niet altijd enkel en alleen over de prestaties op het veld gaat, bleek afgelopen dinsdag tijdens de klankbordavond voor Eagles-fans in het Supportershome. Diverse gespreksonderwerpen passeerden de revue.

Namens Go Ahead Eagles gingen Jan Willem van Dop en Martijn Hegeman het gesprek aan met de aanwezige supporters, terwijl ook Thea Norder (Supportersvereniging) en Brian van Sfeerteam ADHD zich tot de Eagles-fans richtten. Zo wil Brian draagvlak creëren onder supporters voor een plan dat het fanatisme en de sfeer in met name vak 7 van De Adelaarshorst moet verhogen. Nadere informatie over de sfeerverhogende ideeën worden in een later stadium door Sfeerteam ADHD bekendgemaakt.

Tekst gaat verder onder de foto.


 
Ook het lidmaatschap van de Supportersvereniging en de bijbehorende voordelen kwamen aan de orde, evenals de geboden service rond thuiswedstrijden, de horecapunten in De Adelaarshorst, de facilitaire voorzieningen van het stadion en mogelijke verbeterpunten met betrekking tot de gehandicaptenplaatsen voor de Hoofdtribune. Tot slot kregen alle aanwezigen een ‘sneak preview’ te zien van het thuis- en uitshirt waarin Go Ahead Eagles naar alle waarschijnlijkheid in het seizoen 2019/2020 gaat spelen.

Go Ahead Eagles hecht er grote waarde aan om op gepaste momenten in een ongedwongen sfeer het gesprek aan te gaan met zijn supporters om te weten wat er onder de achterban speelt en leeft. De club wil alle aanwezige supporters dan ook hartelijk bedanken voor hun luisterende oor, feedback en aangereikte suggesties tijdens de klankbordavond van afgelopen dinsdag.