In een goed gevulde Dusseldorp Lounge hield Go Ahead Eagles gisteravond zijn nieuwjaarsreceptie voor Business Partners. Samen werd er teruggeblikt op het achterliggende jaar, maar bovenal werd er vooruit gekeken naar 2019.

Vanaf 18:00 uur stroomde de Dusseldorp Lounge langzaam vol. Uiteindelijk werd de weg naar De Adelaarshorst gevonden door ruim honderd mensen, waaronder Business Partners, eerste selectie, stafleden, de Voetbalopleiding van Go Ahead Eagles, het bestuur van de Supportersvereniging en (kantoor)personeel.


(Foto: Ton Otten Fotografie)

Nadat gastheer Stefan Rutgers iedereen van harte welkom had geheten, was het de beurt aan voorzitter Hans de Vroome om de microfoon ter hand te nemen. Met een goed gevoel blikte hij terug op de eerste seizoenshelft van het seizoen 2018/2019, die Go Ahead Eagles afsloot met een tweede plaats in de Keuken Kampioen Divisie. Content was hij ook met het trainingskamp dat de eerste selectie de voorbije week in het Turkse Belek had belegd. Naast de goede teamgeest constateerde De Vroome tevreden dat met Olaf Kok een talent uit de Voetbalopleiding van Go Ahead Eagles tegen Kayserispor zijn officieuze debuut had gemaakt in het eerste elftal.


(Foto: Ton Otten Fotografie)

Ook de aanwezigheid van enkele meegereisde Business Partners in Turkije was een mooi voorbeeld van de eenheid die Go Ahead Eagles dit seizoen uitstraalt. Hoogtepunt van de Business Trip was zonder meer de strafschop van Sjaak ‘Winkelhaak’ van Es, directeur van E.N.E. Consultancy, die de bal tijdens een penalty shoot-out met de selectie loepzuiver in de kruising mikte. Diezelfde eenheid binnen alle geledingen van de club, zowel op als buiten het veld, moet Go Ahead Eagles ook in 2019 weer aan de nodige sportieve successen helpen.