Eerste Selectie

Traditionele openingswedstrijd tegen SV Terwolde in ere hersteld

Morgen (zaterdag 25 juni) staat voor het eerst in drie jaar eindelijk weer de traditionele openingswedstrijd tegen SV Terwolde op het oefenprogramma. Om 19:00 uur klinkt op sportpark ‘De Woldermarck’ het beginsignaal van het eerste oefenduel van het Intermontage Trainingskamp.

De wedstrijd tegen de gastheren uit Terwolde vormt voor Go Ahead Eagles de afsluiting van de eerste trainingsweek ter voorbereiding op seizoen 2022/2023, die afgelopen zondag begon. Na de ‘coronazomers’ van 2020 en 2021 is het zaterdag gelukkig weer toegestaan om publiek te verwelkomen tijdens de eerste oefenwedstrijd van Go Ahead Eagles in Terwolde. De entreeprijs voor SV Terwolde – Go Ahead Eagles bedraagt € 7,-. Supporters die met de auto naar ‘Klein Milanello’ afreizen, kunnen de auto parkeren in het weiland aan de Molenweg (volg hiervoor de P-bewegwijzering).

Oefenprogramma compleet

Go Ahead Eagles heeft de laatste wedstrijden van het oefenprogramma vastgesteld. Het oefenduel van woensdag 6 juli zal een besloten karakter hebben, terwijl de manschappen van René Hake het op woensdag 20 juli op het sportpark van AZC Zutphen opnemen tegen Volos NFC uit Griekenland. De aftrap van het duel is om 19:00 uur. Via deze link is het volledige oefenprogramma van Go Ahead Eagles ter voorbereiding op seizoen 2022/2023 te zien.

Terug naar overzicht