Sinds deze maand krijgen kinderen in de leeftijdscategorie van 6 tot en met 15 jaar oud weer de kans om te trainen als een échte Eagle. Op verschillende locaties in de Stedendriehoek vinden de traditionele Go Ahead Eagles Scoutingdagen plaats.

De tweede editie van de Go Ahead Eagles Scoutingdagen die dit jaar plaatsvinden, is op woensdag 5 april. ABS Bathmen treedt van 14:30 tot 17:30 uur op als gastheer. Onder professionele begeleiding wordt een gevarieerd veld- en animatieprogramma afgewerkt. Alle deelnemers ontvangen na afloop een persoonlijk certificaat als bewijs dat er is getraind als een échte Eagle. Deelname aan de Go Ahead Eagles Scoutingdagen kost 25 euro. De voorbereidingen zijn inmiddels al in volle gang en de aanmeldingen komen in een rap tempo binnen. De komende maanden vinden er verder nog Go Ahead Eagles Scoutingdagen plaats bij Excelsior’31 (19 april), vv Diepenveen (28 april), SC Overwetering (10 mei) en Be Quick Zutphen (24 mei). Op 26 april vindt er een Meidenvoetbalmiddag plaats bij FC RDC.

 

Over de Scoutingdagen
Elk voor- en najaar trekt Go Ahead Eagles de Stedendriehoek in met de Go Ahead Eagles Scoutingdagen. Hierbij worden kinderen van 6 tot en met 15 jaar op een woensdagmiddag meegenomen in de trainingsmethoden van Go Ahead Eagles. Op het sportcomplex van een amateurvereniging wordt aan kinderen in een vaste groep een plezierige voetbalmiddag aangeboden. Bovendien maken jongens en meisjes kans om een stap dichter bij de Voetbalopleiding van Go Ahead Eagles te komen bij deelname aan één van de Go Ahead Eagles Scoutingdagen. Op de website www.ga-eagles.nl/soccercamps vind je alle informatie over de Go Ahead Eagles Scoutingdagen in de Stedendriehoek.