Nieuws Algemeen

Uitgevlogen Eagles (afl. 169): Golazo!

In de rubriek Uitgevlogen Eagles lichten we aan het begin van elke week enkele oud-Eagles uit die hun vleugels hebben uitgeslagen en nu elders in de wereld actief zijn. Van de voetbalvelden in Rusland tot in Amerika volgen we hun prestaties van de afgelopen week.

Pedro Chirivella (FC Nantes, Frankrijk)
Hij is begonnen aan zijn tweede jaar in Frankrijk en Pedro Chirivella heeft het, zo lijkt het, uitstekend naar zijn zin. De Spanjaard is vaste basisklant bij FC Nantes, is een bepalende speler op het middenveld én heeft afgelopen week zijn eerste doelpunt van het seizoen te pakken. In de wedstrijd tegen Stade Brest kreeg hij de bal op de rand van de zestien en schoot hij verwoestend raak: Golazo!

Brem Soumaoro (Paeek, Cyprus)
Een minder goede week was het voor Brem Soumaoro. De middenvelder is overgewaaid naar Cyprus waar hij is gaan spelen voor Paeek, op het hoogste Cypriotische niveau. In de wedstrijd tegen Apoel Nicosia kon hij na tweeëneenhalve minuut alweer douchen; hij kreeg rood na een opmerkelijke tackle op het middenveld. Paeek verloor de wedstrijd uiteindelijk met 1-0.

Sinan Bytyqi (SC Weiz, Oostenrijk)
We sluiten af met goed nieuws, want Sinan Bytyqi is vader geworden! De oud-middenvelder die in 5 wedstrijden een onuitwisbare indruk achterliet in Deventer, meldde dit op Instagram. Zijn dochter heet Mayla. Gefeliciteerd, Sinan! Overigens is Bytytqi inmiddels trainer van het tweede team van SC Weiz, voetbalclub in Oostenrijk.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Sinan Bytyqi (@sinanbytyqi_)

Terug naar overzicht