Nieuws Algemeen

Uitgevlogen Eagles (afl. 174): Karate Kid

In de rubriek Uitgevlogen Eagles lichten we aan het begin van elke week enkele oud-Eagles uit die hun vleugels hebben uitgeslagen en nu elders in de wereld actief zijn. Van de voetbalvelden in Rusland tot in Amerika volgen we hun prestaties van de afgelopen week.

Jaroslav Navrátil (Kisvárda, Hongarije)

Het is tot dusver een prima seizoen voor Jaroslav Navrátil, die met zijn ploeg Kisvárda op een knappe derde plaats staat in de hoogste Hongaarse competitie. Een week geleden behaalde Kisvárda weer een mooi resultaat, toen het thuis speelde tegen Zalaegerszeg. Navrátil scoorde de eerste twee doelpunten van de wedstrijd, wat het startschot was van een vijfklapper: het werd 5-0.

(tweede doelpunt van Navrátil op 1:40 in de video)

Ridgeciano Haps (Venezia, Italië)

Nadat Ridgeciano Haps op het tweede plan terechtkwam bij Feyenoord, maakte hij de overstap naar Italië waar hij is gaan voetballen bij Venezia. De linksback zat de eerste weken nog niet bij de selectie vanwege een blessure, maar de laatste paar wedstrijden staat hij steevast in de basis. Dit weekend speelde hij met Venezia tegen AS Roma. De ploeg van Haps had een schitterende stunt in huis, door met 3-2 te winnen van de Italiaanse hoofdstedelingen. Haps had bovendien een belangrijk aandeel in de overwinning door onderstaande acrobatische actie.

 

Henri Anier (Paide, Estland)

Traditioneel sluiten we af met onze topspits, of zoals zijn club het wekelijks zegt: ‘The G.O.A.T.’ (The Greatest Of All Time), Henri Anier! Tegen JK Trans Narva prikte hij er weer eentje. Het moet gezegd worden; intikkertjes zijn het niet.

Terug naar overzicht