Speciale artikelen

Uitgevlogen Eagles (afl. 184): Duitse droom

In de rubriek Uitgevlogen Eagles lichten we aan het begin van elke week enkele oud-Eagles uit die hun vleugels hebben uitgeslagen en nu elders in de wereld actief zijn. Van de voetbalvelden in Rusland tot in Amerika volgen we hun prestaties van de afgelopen week

Cas Peters (FSV Frankfurt, Duitsland)
Mooi nieuws uit Duitsland! Daar heeft Cas Peters een contract getekend bij FSV Frankfurt, dat uitkomt in de Regionalliga Südwest, het vierde niveau van Duitsland. Het is niet het eerste buitenlandse avontuur van de aanvaller. In 2015 tekende Peters bij CD Nacional in Portugal, maar na een maand was hij daar alweer vertrokken doordat de club de afspraken rond zijn salaris niet nakwam. Hopelijk levert dit avontuur hem meer op!

Alexander Bannink (FC Gütersloh, Duitsland)
We blijven nog even bij onze Oosterburen, want Alexander Bannink maakt zijn debuut in deze rubriek! Dit seizoen speelt de middenvelder voor het eerst over de grens, bij FC Gütersloh. Die club komt uit op het vijfde Duitse voetbalniveau. Al even geleden maakte Bannink een goal én een assist tegen TuS Ennepetal; beide zijn te zien via deze link.

Henri Anier (Muangthong United, Thailand)
Het maakt Henri Anier niet uit waar in de wereld hij speelt, doelpunten maken doet hij tóch wel. De spits staat sinds kort onder contract bij Muangthong United in Thailand, waar hij wederom weinig tijd nodig had om het net te doen bollen. Zijn doelpunt tegen Ratchaburi Mitr Phol zal niet zijn moeilijkste ooit zijn, maar hij is er wel zichtbaar blij mee!


Rick Ketting (FC Inter Turku, Finland)
Alle supporters van FC Inter Turku sprongen vanochtend een gat in de lucht toen ze hun Twittertijdlijn openden. Publiekslieveling Rick Ketting heeft namelijk zijn contract bij de club verlengd! Ketting is een sterkhouder in de defensie van de Finse ploeg en heeft het er schijnbaar uitstekend naar zijn zin.

Terug naar overzicht