Eerder vandaag verscheen op onze kanalen de bezoekersinformatie voor de wedstrijd Jong FC Utrecht-Go Ahead Eagles op maandag 11 februari 2019. Hieronder verduidelijken we graag de opzet van de autoregeling, om misverstanden te voorkomen.

Wanneer je een ticket koopt voor de autoreismogelijkheid, krijg je een parkeerkaart voor Parkeerdek P-0 bij Stadion Galgenwaard in Utrecht toegestuurd. Daar krijg je vervolgens je wedstrijdticket.

“Mocht je bij wijze van spreken bijvoorbeeld Go Ahead Eagles-supporter zijn en in Utrecht of omstreken wonen, dan kan je je opgeven en zonder probleem op de fiets naar Parkeerdek P-0 komen en in het uitvak plaatsnemen”, aldus algemeen directeur Jan Willem van Dop. “Het enige verschil met vrij vervoer is dat je je van tevoren dient te registreren. Het is de toon die de muziek maakt en zeker rond deze wedstrijd stuit de term ‘autocombi’ dan begrijpelijkerwijs op het nodige onbegrip. Deze hebben we dan ook zojuist vervangen voor autoregeling, wat de lading beter dekt.”

“We kennen natuurlijk allemaal de context van de wedstrijd, namelijk de actie voor Leon de Kogel”, vervolgt Van Dop. “Het moet één groot feest worden met zoveel mogelijk fans.”