De Adelaarshorst schudde gisteravond weer als vanouds op zijn grondvesten tijdens het play-offduel dat Go Ahead Eagles tegen De Graafschap speelde. De 4-1 zege werd dan ook vol enthousiasme begroet door de meer dan 9.000 roodgele fans die in het stadion waren.

Mede door de sportieve successen van Go Ahead Eagles is ook de run op een seizoenkaart voor volgend seizoen enorm groot. Momenteel zijn er nog enkele seizoenkaarten beschikbaar voor de vakken 10, 17 (IJsseltribune), 20 en 21 (Leo Halle tribune). Het aanschaffen van een seizoenkaart voor deze vakken is online mogelijk.

Vanaf volgende week vrijdag (27 mei) komen vanaf 18:00 uur alle seizoenkaarten voor de overige vakken in de verkoop die op dat moment nog beschikbaar zijn. Ook deze seizoenkaarten zijn alleen online te bestellen.

Voor alle huidige seizoenkaarthouders geldt dat zij tot en met maandag 23 mei de mogelijkheid hebben om hun seizoenkaart te verlengen. De huidige SCC-houders die al hebben aangegeven van plaats te willen veranderen, krijgen vanaf 1 juni bericht hierover.