Nieuws Algemeen

Vakken 6, 7 en 8 toch nog niet geopend

Na uitgebreid overleg met diverse betrokken partijen is er vandaag duidelijkheid gekomen over de manier waarop Go Ahead Eagles tijdens de wedstrijd tegen Sparta Rotterdam invulling dient te geven aan de placering van alle toeschouwers in De Adelaarshorst.

Het uiteindelijke resultaat is dat de vakken 6, 7 en 8 aanstaande zaterdag toch nog gesloten zullen blijven. Hierdoor nemen de seizoenkaarthouders van de B-Side die een ticket hadden voor een andere tribune toch op deze andere tribune plaats. Vanaf de wedstrijd tegen PEC Zwolle op 19 september is de B-Side wel beschikbaar om geplaceerd op te gaan zitten, zo hoopt en verwacht Go Ahead Eagles.

De overheid zal het komend weekend, na het zien van de beelden in alle stadions, besluiten of de door clubs getroffen maatregelen acceptabel zijn. Daarbij is van groot belang dat supporters op hun stoel blijven zitten. Wij doen dus echt een beroep op je om deze maatregel in acht te nemen. “Mocht dit niet gebeuren dan heeft de overheid al aangegeven de maatregelen te verscherpen en dat zal leiden tot minder supporters bij voetbalwedstrijden”, zegt algemeen directeur Jan Willem van Dop. “Dus blijf echt zitten op je stoel.”

Jan Willem Van Dop

Terug naar overzicht