Het zit Café 1902 TV even niet mee. Vol verwachting stonden de gasten, presentatoren en crew van het populaire praatprogramma te trappelen voor de eerste show in de Eagles-regio buiten Deventer. Technische tegenvallers gooiden echter roet in het eten, waardoor de opnames niet door konden gaan. 

Helaas is er daardoor vanavond geen aflevering van Café 1902 TV. Dus geen nieuwe editie van het gewaardeerde item De Schatkamer, geen nieuwe rebus, geen Gevleugelde Woorden en vooral geen tafelpraat met een teugblik op Go Ahead Eagles – FC Den Bosch en de eerste plek in de tweede periode.

Café 1902 TV laat zich echter niet uit het veld slaan en zal er snel weer zijn. Het vaste ritme van het uitzenden ná een thuiswedstrijd bevalt de makers goed. Als gevolg van verschuivingen in het competitieprogramma en de technische malheur wordt er een nieuwe planning gemaakt. Café 1902 TV meldt zich snel weer, dus stay tuned en abonneer je gratis op het YouTube-kanaal van het Eagles-praatprogramma.

Café 1902 TV wordt gemaakt voor en door supporters. De makers zijn dan ook benieuwd naar goede ideeën voor tafelgasten, zoals oud-spelers, supporters of personen die vanuit een andere invalshoek naar Go Ahead Eagles kijken. Heb jij een idee? Neem dan contact op met Café 1902 TV via kippenhok1902@gmail.com.