Nieuws Algemeen

Voetbalacademie kroont zich tot ‘Belkampioen VriendenLoterij’

“Pas aan het eind van het seizoen worden de prijzen verdeeld.” Het is een gevleugelde uitspraak in de voetbalwereld om een overwinning, gelijkspel of nederlaag in het juiste perspectief te plaatsen. Hoewel de najaarscompetitie voor de zes jeugdteams van de Go Ahead Eagles Voetbalacademie nog in volle gang is, kon de eerste prijs van seizoen 2022/2023 medio november al worden begroet: de titel ‘Belkampioen VriendenLoterij’.

Vele medewerkers en spelers van Go Ahead Eagles namen onlangs plaats in ‘Callcenter De Adelaarshorst’ om supporters te bellen en aan hen te vragen of ze deel wilden nemen aan de VriendenLoterij. Door deelname aan de VriendenLoterij kunnen niet alleen mooie prijzen worden gewonnen, maar ook komt een deel van elk verkocht lot ten goede aan de Go Ahead Eagles Voetbalacademie. Met vereende krachten slaagde het rood-gele belteam erin om de meeste loten te verkopen van alle betaald voetbalorganisaties in Nederland. Het leverde de Go Ahead Eagles Voetbalacademie een prachtig bedrag op van € 3.000,-.

Go Ahead Eagles wil alle supporters die één of meerdere VriendenLoterij-loten hebben gekocht van harte bedanken voor hun deelname aan de VriendenLoterij én het steunen van de Go Ahead Eagles Voetbalacademie!

Terug naar overzicht