Deze zomer zijn de Go Ahead Eagles Soccer Camps gestart. De eerste twee volgeboekte edities waren een groot succes voor de jongens en meisjes in de leeftijdscategorie 6-15 jaar die zich massaal inschreven om drie dagen te trainen als een échte Eagle.

Tijdens de Go Ahead Eagles Soccer Camps is het zelfs mogelijk om gescout te worden. Zo komt de droom om ooit in de Adelaarshorst te spelen wel erg dichtbij! Tijdens de eerste twee edities werden Morris Broekhof, Diego Paais, Jelle Wurkum en Max van Dam geselecteerd om een keer bij de Voetbalopleiding van Go Ahead Eagles mee te mogen trainen.

Het eerste Go Ahead Eagles Soccer Camp vond plaats in Twello op de velden van SV Voorwaarts. In hun eigen ontvangen rood-gele Go Ahead Eagles Soccer Camps-tenue werkten de deelnemers in groepen (ingedeeld op leeftijd en spelniveau) dagelijks verschillend en een gevarieerd voetbalprogramma op het veld af. Afhankelijk van de leeftijd werkten de groepen verschillende voetbalvormen af zoals verschillende schijn,- en passeerbewegingen, pass- en trapvormen, positiespelen en nog veel meer. Als klap op de vuurpijl kwamen er tijdens ieder Go Ahead Eagles Soccer Camp twee eerste-elftal spelers langs om een kinderpersconferentie en voetbaltips te geven, daarnaast gaven ze handtekeningen en gingen de deelnemers op de foto.

soccer camps 4

In Deventer vond het Go Ahead Eagles Soccer Camp bij de plaatselijke sportclub onder tropische weersomstandigheden plaats. De vele drinkpauzes, iedere dag een ijsje en een geweldige inzet van de deelnemers zorgden ervoor dat ook de tweede editie een groot succes was. Naast de kinderpersconferentie de laatste middag met Lars Lambooij en Sam Hendriks kwamen ook Randy Wolters en assistent-trainer Michel Boerebach een kijkje nemen in Deventer. Daarnaast gingen de kinderen nog op de foto met onze ‘flying-Eagle’ Harly.

Naast een gevarieerd programma ontvangen de deelnemers deze zomer onder meer een Go Ahead Eagles Soccer Camps-tenue en twee kaartjes voor een competitiewedstrijd van Go Ahead Eagles.

soccer camps 3

Wil jij deze zomer ook trainen als een échte Eagle? Dit kan in de laatste vakantieweken op 16, 17 en 18 augustus bij Be Quick Zutphen of 22, 23 en 24 augustus bij Sportclub Deventer. Informatie en inschrijving verlopen via www.ga-eagles.nl/soccercamps.