Na de 1-0 zege op VVV-Venlo van afgelopen vrijdag, volgt morgen alweer de return. In De Koel zijn de belangen groot; de winnaar van de tweeluik plaatst zich voor de finale van de play-offs.

“Belangrijk is dat we vanaf minuut één bij de les zijn”, weet trainer Hans de Koning. “We moeten met goede kriebels in de buik op zoek gaan naar een goal.” De Koning verandert dan ook niets aan de speelwijze van zijn ploeg. De enige mogelijke wijziging is er één in de opstelling. Darren Maatsen moest zich afgelopen vrijdag laten vervangen met een enkelblessure na een overtreding van Post. Hij lijkt niet op tijd hersteld te zijn. “Darren is een groot vraagteken”, aldus De Koning. Elvio van Overbeek zou Maatsens logische vervanger zijn.

DEVENTER - Go Ahead Eagles - VVV Venlo, Jupiler Play off promotie/degradatie halve finale, seizoen 2015-2016, Stadion De Adelaarshorst, 13-05-2016, GA Eagles-speler Teije ten Den (l) met VVV Venlo speler Ralf Seuntjens (r)

De Koning zag hoe zijn ploeg afgelopen vrijdag veel energie in de wedstrijd legde, daarbij gesteund door een weergaloze twaalfde man. Hoe staat het team er nu fysiek op? “Gisteren hebben we goed hersteld”, aldus de oefenmeester. “Vanochtend hebben we kort, maar scherp getraind. Tijdens de training en de lunch zag ik een gretige groep, die ongelofelijk veel zin in morgen heeft. Ze weten wat de belangen zijn en gaan er alles aan doen het seizoen nog een week te verlengen.”

Morgen reizen maar liefst 550 rood-gele fans mee naar Venlo. De Koning: “Dat is heel belangrijk voor ons, wij willen ze hiervoor nu alvast bedanken. We weten dat we ze gaan horen in De Koel en dat zal ons opnieuw iets extra’s geven. Winnen in de play-offs doe je immers met z’n allen.”

VVV-Venlo-Go Ahead Eagles begint morgen om 14:30 uur. Niet in het uitvak? Volg de wedstrijd dan live op:
– Snapchat (gaeagles)
– Twitter.com/GAEagles
– Deventer Radio
– FOX Sports (ook in het supportershome van de Supportersvereniging)

DEVENTER - Go Ahead Eagles - VVV Venlo, Jupiler Play off promotie/degradatie halve finale, seizoen 2015-2016, Stadion De Adelaarshorst, 13-05-2016, spelers van GA Eagles vieren de 1-0, GA Eagles-speler Kenny Teijsse (l) en GA Eagles-speler Xandro Schenk (r)

Geen reacties meer mogelijk.