Eerste Selectie

Vooruitblik Go Ahead Eagles – AZ

Go Ahead Eagles speelt zondagmiddag de laatste reguliere competitiewedstrijd in de eigen Adelaarshorst. Om 14:30 uur is AZ de tegenstander. Voor beide ploegen staat er nog voldoende op het spel.

De bezoekers uit Alkmaar staan vierde in de Eredivisie. Go Ahead Eagles bezit de achtste plaats. Waar Go Ahead Eagles zondagmiddag een goede stap kan zetten richting de play-offs om Europees voetbal daar is AZ nog vol in de race voor een Champions League-ticket.  De Alkmaarders hebben twee punten minder dan FC Twente. Trainer René Hake: “AZ staat op een positie waar je ze ook mag verwachten, namelijk net onder de top. Ze hebben prima resultaten geboekt, ook na de winterstop. Niet voor niets dat ze nog meedoen om een Champions League-plek.”

Hake vervolgt: “Bij AZ hebben ze spelers die met individuele kwaliteiten het verschil kunnen maken. Het is aan ons om ons met AZ te meten. Het wordt een zware wedstrijd, maar een mooie uitdaging.”

Er wordt zondag om 14:30 uur afgetrapt bij Go Ahead Eagles – AZ. Ben je niet aanwezig in De Adelaarshorst? De wedstrijd is te volgen via de volgende mediakanalen:

Terug naar overzicht