Op woensdag 18 oktober en woensdag 25 oktober organiseert kids- en juniorclub Gokids4You een waanzinnig event voor Gokids4You-leden van 7 jaar en ouder. Wat we allemaal gaan doen, is nog een verrassing, maar we willen wel alvast een klein tipje van de sluier oplichten: het event vindt plaats op het stadionterrein en er zijn spelers van de eerste selectie aanwezig!

Op 18 oktober is het Gokids4You-event van 13:30 uur tot ongeveer 15:30 uur. Op 25 oktober vindt het event plaats van 14:30 uur tot ongeveer 16:30 uur. Bij het kiezen van de data voor de events is rekening gehouden met de herfstvakanties in de regio’s Noord en Midden, dus let goed op voor welke datum je jezelf opgeeft! Je kunt je voor maar één datum aanmelden; per datum is er plaats voor 150 kinderen. Helaas is het niet mogelijk voor ouders / verzorgers om tijdens de middag bij de kinderen te blijven.

Opgeven kan vanaf dinsdag 10 oktober (20:00 uur) door een e-mail te sturen naar kidsclub@ga-eagles.nl. Graag je naam en leeftijd vermelden én de datum waarvoor je je opgeeft. Vervolgens sturen wij je een e-mail terug met de verdere gegevens over het Gokids4You-event.

Graag tot ziens bij het Gokids4You-event!