De laatste thuiswedstrijd van dit seizoen van Go Ahead Eagles wordt gespeeld op zaterdag 3 mei a.s. Voor deze wedstrijd waren de beschikbare kaarten voor onze supporters binnen 10 minuten uitverkocht. Dat deze wedstrijd heel erg leeft onder onze supporters merken wij aan het feit dat er door de supporters op allerlei manieren wordt gezocht om alsnog kaarten te bemachtigen.

Wij zien dan ook dat er via onder meer Marktplaats kaarten worden aangeboden boven de normale toegangsprijs, of dat de prijs via het bieden boven de normale toegangsprijs uitkomt. Dit is in strijd met de Standaardvoorwaarden van de KNVB. Wij maken onze supporters er dan ook op attent, dat indien er wordt geconstateerd dat toegangskaarten op deze manier worden doorverkocht, de kaarten geblokkeerd worden en er dus geen toegang tot de wedstrijd mogelijk is.

Daarnaast hebben wij gemerkt dat kaarten worden aangeboden die na aankoop dan per mail worden toegestuurd. Dit zijn geen geldige kaarten. De toegang tot het stadion zal worden geweigerd!

Wij begrijpen dat er supporters teleurgesteld zijn dat ze er de laatste wedstrijd niet bij kunnen zijn, maar aanschaf via zwarthandelaren is geen oplossing.