Nieuws Algemeen

Wedstrijdsponsorschap Indito geheel in teken van Pleun en Beat Batten

Aanstaande zondag is Indito wedstrijdsponsor tijdens Go Ahead Eagles – Vitesse. Geïnspireerd door alle acties voor stichting Beat Batten en Pleun’s Regenboogijsje – en het feit dat alle shirtsponsoren van Go Ahead Eagles belangeloos ruimte hebben gemaakt op het speciale wedstrijdshirt – heeft Indito besloten om ook het wedstrijdsponsorschap volledig in het teken te stellen van Beat Batten en Pleun’s Regenboogijsje.

“We steunen deze actie van harte”, zegt Indito-directeur Edwin de Goede. “Daarom hebben we bij Go Ahead Eagles en de vader van Pleun aangegeven dat we onze minuut LED-boarding – behorende bij het wedstrijdsponsorschap – volledig ter beschikking stellen aan Beat Batten. Op die manier hopen we dat de stichting nog meer aandacht krijgt en er nog meer geld wordt opgehaald voor onderzoek naar de ziekte van Batten.”

Ook het uitdelen van bedrijfsgadgets in de Business Lounges – normaal gesproken onderdeel van het wedstrijdsponsorschap – wil Indito geheel in het teken van het goede doel stellen. “Indito neemt zondag 750 regenboogijsjes af bij de ouders van Pleun en zal deze uitdelen aan Business Partners in de Business Lounges”, geeft De Goede aan.

Go Ahead Eagles spreekt graag zijn dank uit richting Indito voor dit fantastische gebaar en het ondersteunen van de actie voor stichting Beat Batten en Pleun’s Regenboogijsje rond Go Ahead Eagles – Vitesse.

Terug naar overzicht