Nieuws Algemeen

Wil jij aanwezig zijn bij ‘Op de bank met…’ Randy Wolters?

‘Op de bank met…’ is een nieuwe, sociaal-maatschappelijke activiteit van Go Ahead Eagles, waarbij mentale problematiek centraal staat. Mentale problematiek is iets alledaags, maar óók iets wat we niet altijd láten zien en niet iets wat we altijd kúnnen zien. Ook tegenwoordig – in de wereld van social media – zie je niet alles.

Voormalig Eagles-speler Randy Wolters komt op woensdag 20 december om 19:00 uur op de bank zitten in de Van Wijnen Lounge van De Adelaarshorst. Samen met zijn coach en vriend Pieter Blonk praat hij over een periode in zijn leven en voetbalcarrière waarin ook hij zijn lach wel eens kwijt was. Wat we zien is het succes, de lach, de grap en het juichen, maar hoe is het met de mens achter de sporter?

Wil jij op woensdag 20 december graag aanwezig zijn bij ‘Op de bank met…’? Meld je dan aan bij Sanne de Zeeuw via s.dezeeuw@ga-eagles.nl. Er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar om aanwezig te zijn en pas na het ontvangen van een bevestiging per e-mail ben je zeker van een plekje. Tijdens deze avond is er ook ruimte voor het stellen van vragen aan Randy. Anonieme vragen kunnen vooraf gesteld worden via s.dezeeuw@ga-eagles.nl of op de avond zelf door in de pauze een vraag in de daarvoor bestemde boxen te deponeren.

‘Op de bank met…’ is mede mogelijk gemaakt door maatschappelijk partner Salland Zorgverzekeringen. Robin Haverkamp van Salland Zorgverzekeringen zal op woensdag 20 december tips en tricks geven over wat er in de regio Stedendriehoek en Salland online allemaal beschikbaar is voor eerste hulp bij mentale problemen.

Terug naar overzicht