Seizoenkaarthouders opgelet! Vrijdag in de rust van Go Ahead Eagles-TOP Oss gaan we weer latjetrappen! Wie durft zijn/haar tribune te vertegenwoordigen?

We zijn op zoek naar vier deelnemers (16+): één van de B-Side, één van de Hoofdtribune, één van de Leo Halle en één van de IJsseltribune. En het leuke is: als jij wint, wint jouw tribune ook! Onder de seizoenkaarthouders op de winnende tribune verloten we namelijk mooie prijzen… De winnaar op het veld wint een gesigneerde wedstrijdbal, de winnaars op de tribune Fanstore-vouchers!

Speleregels
– We hebben vier deelnemers.
– De ballen liggen op de rand van het strafschopgebied.
– Alle vier mogen ze één keer schieten.
– Als niemand de lat raakt: iedereen nog een keer.
– Als één supporter de lat raakt: hij/zij is de winnaar.
– Als er twee of meer supporters de lat raken: zij mogen nog een keer, net zo lang tot er in een ronde één supporter de lat raakt (tenzij de tweede helft begint natuurlijk). Hij/zij is dan de winnaar.
– Als na drie rondes (oftewel twaalf schoten) helemaal niemand de lat heeft geraakt, is er geen winnaar.

Durf jij de uitdaging aan? Schiet jij de bal, ook met de druk van een volle Adelaarshorst op je schouders, zonder probleem op de lat? Mail dan je naam, leeftijd, tribune en telefoonnummer naar info@ga-eagles.nl ovv ‘Latjetrap’. Aanmelden kan tot en met morgen (donderdag) 15:00 uur. Daarna maken we van elke tribune de deelnemer bekend.