Wonderschoon doelpunt startsein voor bekerzege Onder-15

Go Ahead Eagles Onder-15 is er vanavond in geslaagd om de achtste finale van het bekertoernooi te bereiken. Tegen FC Twente / Heracles O15 won het team van Peter Vogel met 3-4.

Met een wonderschoon doelpunt schoot Go Ahead Eagles O15 uit de startblokken in Hengelo. Direct na het eerste fluitsignaal slaagde Jayden Wilsterman erin om vanaf de aftrap de bal over de Twentse doelman te schieten: 0-1. Via een benutte strafschop kwam FC Twente / Heracles O15 echter voor rust langszij: 1-1.

In de tweede helft liep Go Ahead Eagles O15 weg bij de Twentse tegenstander door doelpunten van Alseni Barry en Kick Possemis, die de tussenstand op 1-3 brachten. Na de aansluitingstreffer van de Tukkers (2-3) was het Bobbie Supusepa die de voorsprong voor zijn ploeg weer vergrootte: 2-4. De derde treffer van FC Twente / Heracles O15 (3-4) kon niet voorkomen dat de manschappen van Peter Vogel de volgende ronde van het bekertoernooi haalden, waarin ze het op zullen nemen tegen VVV-Venlo / Helmond Sport O15.