Nieuws Business

Zakelijke seats seizoen 2023/2024 uitverkocht

Full support in De Adelaarshorst! Alle seizoenkaarten voor het seizoen 2023/2024 waren binnen no time uitverkocht. Sinds kort geldt hetzelfde voor alle zakelijke seats die beschikbaar zijn in De Adelaarshorst. Full support ook op zakelijk vlak dit seizoen aan de Vetkampstraat!

De bezetting van de Business Seats van Go Ahead Eagles is de afgelopen jaren fors gestegen. Met de competitiestart in het vooruitzicht zijn de zakelijke seats momenteel uitverkocht. De komende periode staan er echter een aantal verbouwingen in het stadion op het programma, waaronder een uitbreiding van de Businesstribune.

Er zijn op dit moment nog wél voldoende andere mogelijkheden om exposure voor uw onderneming te creëren, bijvoorbeeld tijdens de thuiswedstrijden van Go Ahead Eagles. Zo is het nog steeds mogelijk om tijdens duels in De Adelaarshorst balsponsor of wedstrijdsponsor te worden. Het afnemen van een skybox-arrangement behoort ook tot de opties. Neem contact op met commercie@ga-eagles.nl of via 0570 – 621357 om de mogelijkheden te bespreken.

Netherlands: Go Ahead Eagles Vs Feyenoord

Terug naar overzicht