#ZOEKOPTAN krijgt vervolg: Doet u mee?

In maart 2018 is het precies 2,5 jaar geleden dat de officiële Go Ahead Eagles App werd gelanceerd. Om dit te vieren krijgt de succesvolle #ZOEKOPTAN-campagne een vervolg! En u krijgt een unieke kans deel te nemen.

30 dagen, 30 wedstrijdballen en niet minder dan 100.000 kijkers. Dat waren in november 2016 de ingrediënten van de eerste #ZOEKOPTAN-maand. Via een live-uitzending op Facebook en aanwijzingen in de Go Ahead Eagles App gingen honderden supporters dagelijks op zoek naar een verstopte wedstrijdbal. #ZOEKOPTAN bracht de hele regio in beweging.

Ter viering van het 2,5 jaar bestaan van onze Go Ahead Eagles App, gaat de #ZOEKOPTAN-actie op 1 maart 2018 in samenwerking met onze partner en appbouwer Wemessage weer van start! Net als anderhalf jaar geleden betrekken we onze Partners graag bij dit succesvolle concept.

Wat biedt #ZOEKOPTAN?
Eén van de dagen van de #ZOEKOPTAN-maand staat volledig in het teken van uw bedrijf. Dat houdt in dat de wedstrijdbal bij u wordt ‘verstopt’. Ook de live-Facebookuitzending, volledig verzorgd door Go Ahead Eagles en Wemessage, vindt dus bij u plaats.

Wanneer de bal is gevonden wordt uw bedrijfsnaam via alle kanalen van Go Ahead Eagles bekendgemaakt als vindplaats van de bal. Met een bereik van duizenden fans per dag levert dit uw bedrijf unieke exposure op!

Wat vraagt #ZOEKOPTAN?
#ZOEKOPTAN heeft een maatschappelijk karakter en wat is er nou mooier dan iets terug doen. De actie is daarom gekoppeld aan de Stichting Eagles4Deventer, de maatschappelijke afdeling van de club. Een deel van de opbrengst wordt geschonken aan deze stichting, zodat zij wat terug kunnen doen voor de maatschappij.

U neemt een unieke wedstrijdbal af voor maar € 399,- (exclusief BTW). Deelname betekent niet alleen exposure voor uw bedrijf, maar ook een bijdrage aan een goed doel!

Ja, ik doe mee! Meld u aan door onderstaand formulier in te vullen!

Bedrijfsnaam*

Adres*

Postcode*

Plaats*

Naam contactpersoon*

Telefoonnummer*

Emailadres*

* Verplicht veld