#ZoekOpTan

Ja, je leest het goed! #ZoekOpTan is terug van weggeweest. Zes jaar na het daverende succes van de eerste editie van #ZoekOpTan, lanceert Go Ahead Eagles in samenwerking met Wemessage een nieuwe editie van deze zoektocht door Deventer. Op 2 december bestaan we 120 jaar, wat we graag samen met jullie vieren. Vijftien dagen lang zijn we in de omgeving te vinden op verschillende locaties met ontzettend gave prijzen. Doe jij mee? 

Wat gaan we doen?

Van 1 tot en met 15 december is Deventer hét speelveld voor #ZoekOpTan, waar één van onze spelers de winnaar blij zal maken met een leuke prijs. Elke dag staat er een nieuw raadsel, speurtocht of quizvraag klaar via deze link. En wij dagen jou uit om mee te doen! In eerste instantie natuurlijk omdat er super toffe prijzen te winnen zijn, maar óók omdat wij graag iets terug willen doen voor jouw trouwe support de afgelopen tijd! Dus… waar wacht je nog op? Klik hier om mee te doen!

Hoe werkt het?

Om zoveel mogelijk kans te maken om in de prijzen te vallen, is het belangrijk dat je hier goed leest hoe #ZoekOpTan in zijn werk gaat. Als je mee wilt doen, is het belangrijk dat je jezelf inschrijft via deze link. Hier registreer je jezelf met jouw e-mailadres, waar je vanaf dat moment mee kan inloggen. In de #ZoekOpTan-omgeving vind je vervolgens vijftien vakjes, voor elke dag één. Klik op het vakje van de desbetreffende dag en vind alle informatie die jij nodig hebt om de juiste locatie op te sporen (maandag tot en met vrijdag) óf deel te nemen aan de quizvragen (zaterdag en zondag). Elke dag krijg je drie hints die jou in de goede richting zullen helpen. Denk jij te weten waar we ons hebben verstopt? Kom dan zo snel mogelijk naar deze locatie toe en wie weet… ben jij de winnaar van één van de gave prijzen! Hoe vaker jij de juiste locatie vindt en de QR-code diezelfde dag scant, des te meer kans jij maakt op één van de hoofdprijzen, waaronder een seizoenkaart voor het seizoen 2023/2024!

Check hieronder de instructievideo en doe mee!

Wat kan ik winnen?

#ZoekOpTan zou #ZoekOpTan niet zijn als er geen ontzettend gave prijzen te winnen zouden zijn! Ten eerste maak jij dagelijks kans op een unieke #ZoekOpTan-bal. Zorg ervoor dat jij de eerste bent die aanwezig is op de juiste locatie en ontvang jouw prijs van een speler. Er zijn nog enkele extra speciale items (VIP-tickets, Meet & Greet, gedragen items en nog veel meer!) voor jullie verstopt gedurende de komende twee weken. Blijf onze socials dus scherp in de gaten houden om hier kans op te maken! En o ja… als jij jouw leukste/origineelste #ZoekOpTan-selfie deelt via social media, ons daarin tagt én de hashtag (#ZoekOpTan) gebruikt, dan sta je misschien wel op de drempel van een unieke ontmoeting…

Dus: waar wacht je nog op? ZoekOpTan!

Ga naar ZoekOpTan website