De komst van het historische clubboek van Go Ahead Eagles was vorige maand een prachtige mijlpaal in de geschiedenis van de club en het ultieme naslagwerk voor alle mensen met een roodgeel hart die echt álles van Go Ahead (Eagles) willen weten. Maar ook het verschijnen van de Kerstspecial van Kleuren van Juweel is voor de ware Eagles-liefhebber elk jaar weer een moment om naar uit te kijken. Het full colour clubmagazine van Go Ahead Eagles is vandaag verschenen en is voor iedereen gratis af te halen in de Fanstore.


 
In de decembereditie van Kleuren van Juweel is onder andere een uitgebreid interview te lezen met Richard van der Venne, die afgelopen zomer overkwam van FC Oss en zich de afgelopen maanden tot revelatie ontpopte in De Adelaarshorst. Ook is er ruimschoots aandacht voor Olaf Kok, het 16-jarige Eagles-talent dat in sneltreinvaart de Voetbalopleiding doorloopt en inmiddels al één keer per week meetraint met de eerste selectie van John Stegeman.


 
Uiteraard is er in de Kerstspecial van Kleuren van Juweel ook weer aandacht voor de warme band die selectiespelers hebben met hun familieleden. Sommige selectiespelers hebben zelfs een roodgele band met een van hun naasten. De vader van Jeroen Veldmate, de opa van Maarten Pouwels en de broer van Gino Bosz delen samen met respectievelijk hun zoon, kleinzoon en broer een gemeenschappelijke geschiedenis bij Go Ahead (Eagles).

Alle verhalen worden weer omlijst door prachtige foto’s, waardoor ook deze decembereditie van Kleuren van Juweel hét ideale leesvoer is om gezellig onder de Kerstboom door te bladeren. De Kerstspecial van Kleuren van Juweel is vanaf vandaag gratis af te halen in de Fanstore van Go Ahead Eagles. Let wel: op=op! Alle Business Partners van Go Ahead Eagles krijgen Kleuren van Juweel per post toegestuurd.