Eerste Selectie

AZ-thuis: de belangrijkste wedstrijdinformatie!

Vandaag staat voor Go Ahead Eagles de laatste thuiswedstrijd van het reguliere Eredivisie-seizoen op het programma. Tegenstander in De Adelaarshorst is AZ, dat momenteel de vierde plaats op de ranglijst inneemt. Graag nemen we je mee door de belangrijkste informatie voor je bezoek aan de wedstrijd tegen de Alkmaarse equipe.

  • Seizoenkaarthouders hebben toegang tot Go Ahead Eagles – AZ op vertoon van hun seizoenkaart. Wil je altijd je seizoenkaart digitaal bij de hand hebben op je mobiele telefoon? Lees dan via deze link hoe je je seizoenkaart in de Eagles Fan App kunt uploaden.
  • Wedstrijdbezoekers zonder seizoenkaart dienen een geldig e-ticket te kunnen overhandigen om voor Go Ahead Eagles – AZ toegang te krijgen tot De Adelaarshorst. Aangezien de wedstrijd is uitverkocht, zijn er geen toegangskaarten voor het duel meer verkrijgbaar.
  • De tourniquets van de tribunes zijn geopend vanaf 13:00 uur. Om de druk op de toegangscontrole te verkleinen en wachtrijvorming te voorkomen, willen we iedereen verzoeken om op tijd naar De Adelaarshorst te komen. De aftrap van Go Ahead Eagles – AZ is om 14:30 uur.
  • Rood-geel, rood-geel, de kleuren van juweel. Om het reguliere seizoen in een kolkende, rood-geel gekleurde Adelaarshorst af te sluiten, wil Go Ahead Eagles – mede op verzoek van de eerste selectie – iedereen vragen om zoveel mogelijk in het rood-geel gekleed naar het stadion te komen.
  • Samen met Klusloods organiseert Go Ahead Eagles vandaag de rustactiviteit Latje Tik. Tijdens de rust van Go Ahead Eagles – AZ nemen drie supporters op het veld van De Adelaarshorst deel aan dit concept, waarbij zij kans maken op een klusbudget van € 500,- in de vorm van een cadeaukaart bij Klusloods.
  • In de Fanstore en webshop van Go Ahead Eagles geldt een korting van 50% op alle fan wear. De Fanstore is geopend van 13:00 tot 14:30 uur én tot één uur na afloop van Go Ahead Eagles – AZ.
  • Drankje meenemen op de tribunes van De Adelaarshorst? Geen probleem natuurlijk, maar houd ‘m wel in de hand! Ook in het seizoen 2023/2024 zijn er aangescherpte maatregelen voor het gooien van voorwerpen naar het veld van kracht. Meer over de Roadmap Gastvrij en Veilig Voetbal en het supportersbeleid van Go Ahead Eagles lees je via deze link.
  • Het is niet toegestaan om paraplu’s, scooterhelmen of andere gebruiksvoorwerpen mee te nemen naar de tribunes. Hierop wordt gecontroleerd bij de tourniquets van het stadion. Het aanwezige veiligheidspersoneel van Go Ahead Eagles is niet verantwoordelijk voor het in bewaring nemen van paraplu’s, scooterhelmen of andere gebruiksvoorwerpen.
  • Op het stadionterrein zijn er slechts beperkte mogelijkheden om de fiets te stallen, waarbij geldt: VOL=VOL.
  • In het stadion en op de tribunes is het niet toegestaan om te roken. Hierop wordt door de Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit regelmatig gecontroleerd, hetgeen Go Ahead Eagles afgelopen seizoen rond een thuiswedstrijd ook daadwerkelijk een boete heeft opgeleverd doordat het rookverbod werd overtreden. Na het scannen van je seizoenkaart of wedstrijdticket is er sprake van een rookvrij gebied. Op het supportersplein en het parkeerterrein is het nog wel toegestaan om te roken.

Fotografie: Erik Pasman

Terug naar overzicht