Nieuws Algemeen

Bekerverhalen vastgelegd in speciale Cup Special en beker-Matchday

Bij het spelen van een unieke wedstrijd als de halve finale van het bekertoernooi, komen er uiteraard ook de nodige unieke verhalen uit het bekerverleden van Go Ahead Eagles naar boven. Verhalen die een plekje hebben gekregen in de bekerspecial van de Eagles-krant en de speciale bekereditie van Matchday.

De bekerspecial is in samenwerking met mediapartner MDH Uitgeverij tot stand gekomen. Deze Eagles-krant is/wordt begin deze week gratis in de brievenbus gedaan bij alle huishoudens in de gemeenten Deventer, Apeldoorn, Zutphen, Voorst, Lochem en Olst-Wijhe (tenzij u een Nee/Nee-sticker op de deur heeft).

In de bekerspecial blikken we onder meer met de voormalig Eagles-spelers Wout Droste en Jules Reimerink terug op seizoen 2009/2010, waarin Go Ahead Eagles voor het laatst tot de halve finale van het bekertoernooi reikte. Ook is er een interview te lezen met Jo Körver, die in 1981 eveneens als Eagle een halve finale in het bekertoernooi speelde en scoorde tegen de latere landskampioen AZ.

Beker Special (februari Maart 2022) Uitsnede

De speciale bekereditie van Matchday telt liefst 52 (!) pagina’s en is morgen rond Go Ahead Eagles – PSV gratis af te halen in onder meer de Fanstore en de verschillende afhaalpunten bij de tribunes. In de Matchday – die in samenwerking met mediapartner ZPRESS tot stand is gekomen – is onder andere een interview te lezen met Eagles-captain Bas Kuipers. Daarnaast wordt er met Joey Suk en Match Legend Jop van der Linden teruggekeken op de bekerwedstrijden die zij in het verleden in het shirt van Go Ahead Eagles speelden. Stichting Niet te Kraken gaat terug in de bekergeschiedenis van Go Ahead Eagles en ontdekte een opvallend feitje over de vier clubs die dit seizoen zijn doorgedrongen tot de halve finale van het bekertoernooi…

Visual Matchday Go Ahead Eagles Psv (2)
Terug naar overzicht