Na een kleine maand wachten staat er voor Jong Go Ahead Eagles vanavond weer een officiële wedstrijd op het programma in de Reservecompetitie A. Als enige ploeg in deze competitie is Jong Go Ahead Eagles nog ongeslagen en de formatie van Kick Maatman hoopt die reeks vanavond voort te zetten als Jong sc Heerenveen de tegenstander is in Friesland.

Zes wedstrijden speelde Jong Go Ahead Eagles dit seizoen tot dusver in competitieverband. Drie werden er gewonnen, drie eindigden in een gelijkspel en Jong Go Ahead Eagles verloor nog geen enkel duel. Een knappe prestatie van Maatman en zijn team, zeker gezien de sterke tegenstand in de Reservecompetitie A met onder meer de beloftenploegen van Eredivisieclubs als Feyenoord, Vitesse en FC Groningen.

Tekst gaat verder onder foto.


(Foto: Dennis Bresser)

Voor de laatste competitiewedstrijd van Jong Go Ahead Eagles moeten we een kleine maand terug in de tijd. Op maandag 7 oktober was Jong De Graafschap de tegenstander en deze wedstrijd, die een week eerder nog werd afgelast vanwege hevige regenval, werd met 4-1 gewonnen door Jong Go Ahead Eagles. Namens de Deventenaren waren Antoine Rabillard, Zakaria Eddahchouri, Alexander Bannink en Gino Bosz allen trefzeker op sportpark De Muggert in Wesepe.

Vanavond wacht dus het uitduel bij sc Heerenveen. De Friese ploeg staat vijfde in poule A van de Reservecompetitie, twee plaatsen achter Jong Go Ahead Eagles. Om 18:30 uur trappen Jong sc Heerenveen en Jong Go Ahead Eagles af op Sportpark Skoatterwâld.