Business app

Zonder onze business partners zou Go Ahead Eagles niet staan waar het nu staat. Mede daarom vinden we dat iedere business partner recht heeft op een snelle en eenvoudige informatiebron, zodat ieder lid het laatste nieuws dicht bij de hand heeft. Alle partners die toetreden tot de business club in De Adelaarshorst, krijgen daarom toegang tot de exclusieve business app van Go Ahead Eagles. De business app is alleen oproepbaar voor partners die een speciale downloadlink ontvangen hebben van de salesafdeling van Go Ahead Eagles. Wil je weten wat de business app voor jou kan betekenen? Op deze pagina vind je er meer informatie over!

Benieuwd naar de businessmogelijkheden?

De Business Club van Go Ahead Eagles is het grootste zakelijke platform van de regio’s Deventer, Apeldoorn, Zutphen en Salland.

Informatie aanvragen

 

Volg Go Ahead Eagles op LinkedIn.

Connecten

Altijd je business- en parkeerkaarten op één plek
Ongebruikelijk is het allerminst dat business- of parkeerkaarten overgaan van werknemer op werknemer of van relatie op relatie. Onze ervaring is dat kaarten daardoor nog weleens zoek raken. Maar niet met de business app, waarmee je jouw business- en parkeerkaart altijd op één plek hebt ingeladen. Zo draai je het parkeerterrein zonder stress op en ben je tijdig binnen.

Reserveer je tafel in het @Wemessage Café
Dat de echte Deventerse gastronomie zich rondom de Brink of het Grote Kerkhof bevindt: daar aarzelt niemand over. Maar op wedstrijddagen is er geen mooiere plek dan het Wemessage Café om voor te beschouwen met een heerlijk diner. Je voltooit je reservering gemakkelijk via de business app.

Nieuws
Naarmate business partners elkaar steeds vaker zien, groeit de onderlinge band steeds meer. De nieuwssectie binnen de business app versterkt dit gevoel des te meer. Onder dit kopje worden gloednieuwe samenwerkingen, business talks, maar ook verlengde sponsordeals uitgelicht!

Aanmelden events
De agenda van de business club puilt uit van de events, die de gelegenheid geven om interessante zakenrelaties op te doen. De evenementen worden getypeerd door een hoge bezettingsgraad en om de animo per event in kaart te brengen, vragen we elke business partner om zich aan te melden in de app. De business app vertelt je eveneens welke borrels of dagen aanstaande zijn, zodat je niks aan je voorbij hoeft te laten gaan.

Business app gebruiken?
Heb je nog geen aanmelding ontvangen voor de business app, maar wil je deze graag gebruiken? Stuur dan een mail naar commercie@ga-eagles.nl en je ontvangt jouw persoonlijke link.