Eerste Selectie

Coming up: Lokomotiva Zagreb-thuis; VfB Oldenburg-uit

Go Ahead Eagles sluit morgenavond (zaterdag 2 juli) de tweede week van het Intermontage Trainingskamp af met een oefenwedstrijd tegen NK Lokomotiva Zagreb. Het duel met de Kroatische tegenstander is voor het team van René Hake de derde wedstrijd in acht dagen en wordt gespeeld op sportpark ‘De Woldermarck’ in Terwolde (aftrap om 19:00 uur).

NK Lokomotiva Zagreb speelt sinds 2009 op het hoogste niveau van de Kroatische voetbalpiramide. De beste klasseringen tijdens de voorbije dertien jaar zijn de tweede plaatsen die de club behaalde in de seizoenen 2012/2013 en 2019/2020. Tijdens de afgelopen voetbaljaargang eindigde Lokomotiva Zagreb op een vijfde plaats in het klassement.

De wedstrijd van morgenavond kent een speelduur van 4×30 minuten. De entreeprijs voor Go Ahead Eagles – NK Lokomotiva Zagreb bedraagt € 7,- (kinderen tot en met 15 jaar: € 3,-). Supporters die met de auto naar ‘Klein Milanello’ afreizen, kunnen de auto parkeren in het weiland aan de Molenweg (volg hiervoor de P-bewegwijzering). Via deze link is het volledige oefenprogramma van Go Ahead Eagles ter voorbereiding op seizoen 2022/2023 te bekijken.

Next awayday: VfB Oldenburg – Go Ahead Eagles

Op zaterdag 9 juli om 15:00 uur speelt Go Ahead Eagles in het Marschweg-Stadion een oefenwedstrijd tegen VfB Oldenburg. Go Ahead Eagles heeft geconstateerd dat er de nodige interesse is om naar Duitsland af te reizen. Interesse die gehonoreerd kan worden, want VfB Oldenburg heeft aangegeven de supporters van Go Ahead Eagles graag gastvrij te willen ontvangen. Op die manier wordt het mogelijk om er een echte internationale awayday van te maken en samen met onze Duitse gastheer een mooie onderlinge oefenwedstrijd te organiseren.

Op de wedstrijddag zelf kunnen supporters van Go Ahead Eagles kaarten kopen bij de kassa’s van het Marschweg-Stadion. Begin volgende week is er opnieuw contact met VfB Oldenburg, waarna er meer details over deze wedstrijd worden gecommuniceerd via de clubkanalen van Go Ahead Eagles.

Terug naar overzicht