Titelstrijders en cupfighters. Twee benamingen die dit seizoen absoluut op Go Ahead Eagles Onder-15 van toepassing zijn. Naast de strijd om het kampioenschap van de Tweede Divisie D is het team van O15-trainer Tristan Berghuis nog één stap verwijderd van de bekerfinale. In De Adelaarshorst neemt Go Ahead Eagles Onder-15 het vanavond in de halve eindstrijd op tegen csv Apeldoorn O15.

De aftrap van de halve finale is om 19:00 uur. Uiteraard is iedereen van harte welkom om de talenten van Go Ahead Eagles Onder-15 aan te moedigen op hun ‘road tot the final’.

Tekst gaat verder onder foto.


 
De strijd om de beker begon voor Go Ahead Eagles Onder-15 in de eerste seizoenshelft met wedstrijden tegen Schalkhaar O15-2, SC Overwetering O15, HHC Hardenberg O15 en Tubantia O15. Na de winterstop was Go Ahead Eagles Onder-15 in de achtste finale te sterk voor VVOG O15 en vorige maand werd ST: Reünie / GSV ’63 O15 uitgeschakeld in de kwartfinale.

Go Ahead Eagles Onder-15 strijdt dit seizoen nog op twee fronten mee. Naast de halve finale van het bekertoernooi is het team van Tristan Berghuis als koploper van de Tweede Divisie D in een hevige titelstrijd verwikkeld met FC Groningen O15 en FC Emmen O15. “Er staan ons nog hele mooie wedstrijden te wachten. Een geweldige uitdaging voor onze spelers”, aldus Berghuis.