Nieuws Algemeen

Derde Eagles Game: speel mee met ‘Logo Logica’!

Hoeveel weet jij van de club(logo)historie van Go Ahead Eagles? Je komt er snel genoeg achter door deel te nemen aan de Eagles Game ‘Logo Logica’!

In ‘Logo Logica’ worden in totaal tien tijdsvakken en tien Eagles-logo’s getoond. Aan jou de taak om alle clublogo’s op het juiste tijdsvak te plaatsen. Je hebt tot en met donderdag 11 maart 2021 om aan te tonen dat het met jouw historische club(logo)kennis wel goed zit. Ben jij bovendien de allerbeste én allersnelste van alle deelnemers aan ‘Logo Logica’? Dan win je een exemplaar van het Go Ahead Eagles Voetbalplaatjesalbum, inclusief een aantal voetbalplaatjes!

Op donderdag 21 januari 2021 werd de eerste Eagles-game gelanceerd: Eagles Memory. Op zaterdag 6 februari 2021 gevolgd door de tweede Eagles Game: Guess the picture. Honderden Eagles-kenners, gamefanaten en spelletjesliefhebbers deden mee in een verwoede poging om de snelste tijd neer te zetten bij het omdraaien van de juiste memorykaartjes (bij Eagles Memory) en het raden wie of wat op de foto’s stond (bij Guess the Picture).

Alle informatie over de Eagles Games lees je hier.

Terug naar overzicht