Wat is tegenwoordig – naast voetbal, uiteraard – een van de populairste bezigheden onder de jeugd (en ‘oudere jongeren’)? Juist, gamen! En wat is er nu leuker dan games te spelen waarbij Go Ahead Eagles centraal staat? Zeker indien je als beste Eagles-gamer wordt beloond met een unieke rood-gele prijs!

Op donderdag 21 januari 2021 werd de eerste Eagles-game gelanceerd: Eagles Memory. Op zaterdag 6 februari 2021 gevolgd door de tweede Eagles Game: Guess the picture. Honderden Eagles-kenners, gamefanaten en spelletjesliefhebbers deden mee in een verwoede poging om de snelste tijd neer te zetten bij het omdraaien van de juiste memorykaartjes (bij Eagles Memory) en het raden wie of wat op de foto’s stond (bij Guess the Picture).

Winnaars

  • Winnaar Eagles Memory: Nienke Hissink
  • Winnaar Guess the Picture: Yannick Nienhuis

De winnaars krijgen persoonlijk bericht van Go Ahead Eagles om een geschikt moment af te stemmen voor het ophalen van hun prijs.

Tekst gaat verder onder video.


Kootje trapt in De Adelaarshorst af voor de start van het Eagles Games-seizoen. (Video: Dennis Hendriks)

Derde Eagles Game: Logo Logica

Van donderdag 25 februari 2021 tot en met donderdag 11 maart 2021 is het mogelijk om je kennis te testen in de derde Eagles Game: Logo Logica!  Aan jou de taak om alle historische clublogo’s van Go Ahead Eagles op het juiste tijdsvak te plaatsen.

Heb je gewonnen van je vrienden? Gefeliciteerd, want wie weet maak je jezelf nóg populairder indien je dé winnaar van de Eagles-game blijkt te zijn. Verloren van je vrienden? Niet getreurd, want de komende maanden zijn er genoeg mogelijkheden om revanche te nemen. Regelmatig wordt namelijk een nieuwe game gelanceerd, waarvoor geldt: nieuwe ronde, nieuwe kansen op een unieke rood-gele prijs.

Klik hier om de actuele game (Logo Logica) te spelen. Zet de snelste tijd neer en maak kans op een Go Ahead Eagles Voetbalplaatjesalbum, inclusief een aantal voetbalplaatjes!

The game is on!


Deelname aan ‘Logo Logica’ kan van donderdag 25 februari 2021 tot en met donderdag 11 maart 2021. Medio maart start de volgende Eagles Game. Lees hier de actievoorwaarden die van toepassing zijn op alle Eagles Games.