nieuws

nieuwsGo Ahead Eagles speelt vanavond de uitwedstrijd tegen RKC in Waalwijk. Trainer Foeke Booy heeft in zijn basisteam een wijziging doorgevoerd. Doke Schmidt start als rechtsback en neemt de plaats over van Mawouna Amevor.

 

Trainer Foeke Booy vindt dat Schmidt een kans verdient omdat hij zich in de afgelopen weken uitstekend manifesteert. ‘Mawouna Amevor is een prima speler. Hij heeft wel eens moeite met het maken van de juiste keuzes, maar dat is logisch als je naar het niveau van de eredivisie moet toegroeien. Daarnaast beschikken we over meer dan elf spelers.’
‘De wedstrijd tegen RKC Waalwijk is een interessante pot. Net als Go Ahead Eagles staat RKC Waalwijk op vijf punten. Voor beide ploegen een belangrijk duel. Wij gaan net als in de afgelopen weken uit van eigen kracht.’
Go Ahead Eagles kan niet beschikken over Kevin Spanjaard, doelman Ruben Lucas (peesblessure in de vinger) en Joost Krijns (lies). Spanjaard, die enkele weken gelden de kruisband in zijn linkerknie scheurde, is afgelopen woensdag met succes geopereerd.
Xandro Schenk werd gisteren definitief geselecteerd voor het Nederlands beloftenteam, dat komende vrijdag in Hengelo oefent tegen FC Twente.