Nieuws Algemeen

Eagles Everywhere: verleng nu je seizoenkaart!

Het rood-gele virus. Het Eagles DNA. Met de rood-gele paplepel ingegoten. Allemaal termen om de passie voor Go Ahead Eagles te beschrijven. Die passie voor de club gaat ver en dragen we overal met ons mee. Doordeweeks en in het weekend. Thuis en uit. Altijd en overal. Everywhere we go.

Tekst gaat verder onder video.

Video: Rocketboys

Go Ahead Eagles is op wedstrijddagen meer dan negentig minuten voetbal. Véél meer. Deventer ademt Go Ahead Eagles, de club is overal voelbaar en zichtbaar. Het is de tocht vanaf huis naar De Adelaarshorst. Door de rood-geel verlichte Veentunnel, langs de huizen met de Eagles-vlag fier in top. Het is het biertje voorafgaand aan de wedstrijd. Met honderden op het supportersplein, met duizenden op de tribunes. En het is uiteraard de wedstrijd zelf. Sfeer, strijd, passie, teamgeest. Watching Go Ahead Eagles, putting on a show. 

Ook in het seizoen 2023/2024 laten we samen weer van ons horen. Schouder aan schouder, als één man achter Go Ahead Eagles. Samen full support op jacht naar nieuwe successen. Samen nieuwe rood-gele voetbalgeschiedenis schrijven in Our Home.

Everywhere we goWatching Go Ahead EaglesPutting on a show

De verlenging van seizoenkaarten voor het seizoen 2023/2024 is gestart op maandag 1 mei om 19:02 uur. Seizoenkaarthouders die in het huidige seizoen een seizoenkaart hebben, kunnen via deze link hun seizoenkaart verlengen tot en met 31 mei 2023 (23:59 uur).

Verleng hier je seizoenkaart voor het seizoen 2023/2024! >>>

Vragen? Het antwoord vind je in de FAQ’s! >>>

Terug naar overzicht