De Go Ahead Eagles Voetbalopleiding sloot het kalenderjaar 2019 gisteravond af met de jaarlijkse boerenkoolmaaltijd. Ieder jaar weer een speciale avond voor jeugdspelers, trainers, teammanagers, verzorgers en andere betrokkenen. Extra bijzonder was de avond dit keer voor Henk Veenstra, teammanager van Go Ahead Eagles Onder-19.

Henk ontving een erespeldje vanwege het feit dat hij al liefst 25 jaar (!) betrokken is bij de jeugdopleiding van de club. Hij begon in de Voetbalopleiding van Go Ahead Eagles als assistent-scheidsrechter. Inmiddels is Henk al vele jaren actief als teammanager.

Gevraagd naar wat de uitreiking met hem doet, zoekt hij duidelijk naar woorden: “Dit is een blijk van waardering. Het speldje heb ik met trots in ontvangst genomen.” Direct na het eervolle moment ontving Henk de nodige felicitaties van onder meer spelers en familie. “Dat doet me goed, ze vinden het mooi dat ik het speldje heb gekregen. Het was voor mij een heel trots moment.”

Tekst gaat verder onder het videofragment van de uitreiking.

 

Eric Whittie (hoofd opleiding Go Ahead Eagles Voetbalopleiding) over het erespeldje van Henk Veenstra: “Henk verdient dit. Hij laat al 25 jaar zien dat hij alle zaken maximaal voor elkaar heeft. Henk is een ontzettend betrouwbare teammanager. Je kunt alles aan hem overlaten, hij is zeer betrokken. Henk is gewoon een topper. Hij reageerde emotioneel tijdens de uitreiking en vond het geweldig om het speldje te krijgen. Dat typeert hem. Henk is een échte Go Ahead-man. Als de club hem dan zo in het voetlicht brengt, dan doet hem dat wat.”

Tijdens de jaarlijkse boerenkoolmaaltijd nam Hans Vorderman na jarenlange trouwe dienst afscheid als coördinator van de Go Ahead Eagles Voetbalopleiding. Go Ahead Eagles wil Hans via deze weg nogmaals bedanken voor zijn inzet en betrokkenheid de afgelopen jaren!


Bloemen voor Hans Vorderman, die gisteravond na jarenlange trouwe dienst afscheid nam als coördinator van de Go Ahead Eagles Voetbalopleiding.